CT PARAMEDICS: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

CT Paramedics is de partner voor elke thuisverplegingspraktijk die zelfstandig en onafhankelijk wil blijven en zich wil versterken voor de thuiszorg van morgen. Wij maken daarvoor een professioneel groeiplan op maat van de thuisverplegingspraktijk en begeleiden en ondersteunen de praktijk doorheen het volledige proces. Naast coaching, biedt CT Paramedics ook opleidingen, een krachtige en duurzame software voor een vlotte gegevensdeling en multidisciplinaire samenwerking, een erkende dienst met tarificatie en facturatie en een kenniscentrum.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

We streven naar een cultuur van betrokkenheid en participatief ondernemen volgens de waarden van verantwoordelijkheid, transparantie, samenwerking, zorgzaamheid en eerlijkheid met als doel zelfstandige thuisverplegingspraktijken met een groeiambitie te doen groeien.

De 3 pijlers van baanbrekende werkgever sluiten aan bij onze missie. Wij willen levenskwaliteit bieden door zorgvragers te verbinden met zorgverstrekkers en andere dienstverleners. We willen via de zorg van de wereld een betere plaats maken.?

Minder onderweg
We hebben structureel telewerk geïmplementeerd. Onze medewerkers kunnen 3 dagen per week aan telewerk doen. Zij nemen de verantwoordelijkheid om zelf te kiezen wanneer fysieke aanwezigheid noodzakelijk of gewenst is naargelang de aard van de activiteit.

Groener en slimmer onderweg
We bieden leasefietsen en hybride wagens aan en hebben onze infrastructuur hier ook aan aangepast.

Mensgericht hybride werken
We zetten sterk in op persoonlijke groei van onze medewerkers via het coachend leidinggeven en trajecten rond persoonlijk leiderschap. We streven naar een maximale betrokkenheid door te evolueren naar zelforganiserende teams. We vragen een engagement van onze medewerkers, maar willen tegelijk de werkdruk onder controle houden en waken over de work-life balance. Binnen de context van baanbrekende werkgever hebben we dan ook een nieuw kader voor het hybride werken en een nieuwe vorm van tijdsregistratie ingevoerd. Daarnaast maken we werk van een goed uitgebouwd welzijnsbeleid en bouwen we mee aan het werkgeluk van onze medewerkers.

ONTDEK ONZE ORGANISATIECT Paramedics team CT Paramedics colleagues CT Paramedics at the office CT Paramedics thuiswerk

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN