Q8: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Q8, bedrijf in volle transformatie
Q8 is een van de grootste energieleveranciers met ruim 4000 service stations in Europa, waarvan ruim 700 in de Benelux. Wij hebben een sterk netwerk van shops met Delhaize, Panos en Starbucks. Daarnaast biedt Q8Oils duurzame smeermiddelen, IDS bedient stations voor langeafstandstransport en Q8Aviation richt zich op brandstof voor vliegverkeer.

Q8 is volop aan het transformeren naar een (e)-mobiliteitsspeler en breidt zijn huidige activiteiten uit door duurzame brandstoffen en innovatieve diensten aan te bieden aan de klant. Wij investeren daarom zeer sterk in e-mobiliteit met Q8 electric met het aanbod van laadmogelijkheden en de Q8 electric laadpas die 99% dekking heeft in Benelux.

Q8 is een plek waar we samenwerken, innoveren en experimenteren, waar je initiatief kan nemen en je vrijheid, ruimte en kansen krijgt om mee te denken en plannen uit werken. We hechten veel waarde aan teamwerk, waarmee we elkaar versterken en individuele talenten ontdekt en ontwikkeld worden.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Duurzaamheid in de brede zin van het woord staat bij Q8 hoog in het vaandel. We streven ernaar om een Baanbrekende Werkgever te zijn op het vlak van het welzijn, de ontwikkeling en de mobiliteit van onze medewerkers. Onze medewerkers worden aangemoedigd om vervoermiddelen zoals openbaar vervoer, fietsen of wandelen te gebruiken om naar het werk te komen, of zelfs een combinatie van deze opties. Bovendien zetten we sterk in op elektrisch rijden via Q8 electric en proberen we onze fleet zoveel mogelijk te elektrificeren. Als onderdeel van ons fietsleaseplan bieden we veilige fietsenstallingen en douches aan.

Met ons welzijnsprogramma 'BeWell' lanceren we diverse initiatieven om beweging en actief zijn te bevorderen. Dit programma is succesvol en bevordert niet alleen slim en duurzaam reizen, maar draagt ook bij aan het welzijn van onze medewerkers. BeWell richt zich niet alleen op bewegen, maar bevordert ook verbondenheid door middel van 'connecting events' en ‘challenges’. Deze ‘challenges’ motiveren collega's om samen te bewegen en de strijd aan te gaan met andere teams, wat zorgt voor ontspanning en plezier tijdens de werkdag. Denk aan activiteiten zoals pingpong, padel, voetbal en fiets- en wandeltoernooien. Veel van deze initiatieven worden geleid door collega's wat de teamgeest versterkt. Regelmatig bieden we heerlijke mocktails, jaarlijks organiseren we een familiedag, en het Xmas-event is een vaste waarde op onze agenda.

De meeste medewerkers werken doorgaans 2 tot 3 dagen per week op kantoor. We hanteren een actief beleid voor werken op afstand, gebaseerd op 'activity-based' werken, waarbij medewerkers de plek kiezen die het best past bij de taken die ze op dat moment willen uitvoeren. Het kantoor is vooral bedoeld als een plek om te verbinden met collega's en is ingericht met tal van ontmoetingsplekken. We ondersteunen onze medewerkers bij het creëren van een comfortabele thuiswerkplek met zaken zoals ergonomische bureaustoelen, extra beeldschermen en koptelefoons.

Wij zijn er trots op om voor de eerste keer Baanbrekende Werkgever te zijn en blijven ons actief en gepassioneerd inzetten voor het welzijn, de ontwikkeling en de mobiliteit van onze medewerkers.

ONTDEK ONZE ORGANISATIEq8 q8 q8 q8 q8

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER