Je medewerkers centraal stellen, is jezelf als organisatie voortdurend heruitvinden. Daar gaan wij voor.

Corona Direct verhuist naar een nieuw kantoor in het centrum van Brussel. De ligging geeft een enorme stimulans aan groene mobiliteit. De inrichting is helemaal gericht op activity based working.

Matthias Van Milders
15 november 2021

Deel dit artikel
LinkedIn Facebook Twitter
Corona Direct

Ellen Thijs, hoofd Transformation Office: “Onze manier van werken gaat door een transformatie. Naast het vertrouwde thuiswerk, kiest Corona Direct resoluut voor een mix van hybride werken en activity-based working. In dit alles staan onze mensen centraal. Ze bepalen mee onze transformatie. Op basis van een rondvraag vertaalden we hun activiteiten naar de inrichting van ons nieuwe kantoor. Hierbij wordt vooral ingezet op verbinding en interactie tussen collega’s.”
“Voor de thuiswerkplek voorzien we ook een prima uitrusting met oog voor welzijn. De nieuwe ligging zorgt ten slotte voor een extra shift naar groene mobiliteit: alle medewerkers worden gestimuleerd om over te stappen naar alternatieven voor de wagen.”
Anneke, HR projectmanager: “Per afdeling betrekken we enthousiaste ambassadeurs heel nauw bij de transformatie. Zo kunnen we de vragen die in een team leven beantwoorden. Dit beleid rond het nieuwe werken staat niet vast voor jaar en dag. We willen onszelf voortdurend heruitvinden en ook inspiratie zoeken bij andere bedrijven.”