Galapagos: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Galapagos NV ontdekt, ontwikkelt en commercialiseert geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen. Onze pijplijn bestaat uit onderzoeksprogramma's tot en met fase 3-studies over ontstekingsziekten, fibrose en andere indicaties. Onze ambitie is om uit te groeien tot een toonaangevend internationaal biofarmaceutisch bedrijf, gericht op het ontdekken, de ontwikkeling en de commercialisering van innovatieve geneesmiddelen.

Voor meer informatie, surf naar www.glpg.com

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Als internationaal bedrijf is flexibel en virtueel werken Galapagos niet vreemd. Door grote afstanden werken onze teams per definitie vaak virtueel. Maar ook voor functies die sterk gebonden zijn aan locaties zoals het labo, zoeken we mogelijkheden om thuis te werken en richten we werkuren flexibel in. Het doel is een goede integratie van werk en privé. We care for the patient, maar ook voor onze mensen.

We leggen de verantwoordelijkheid voor het bepalen hoe hybride te werken bij de individuele medewerker, in afstemming met het team en de hele organisatie. Met ons beleid willen we inspireren en niet controleren, we baseren ons op empowerment van de medewerker.

We geloven wel dat fysiek samenzijn essentieel is om connectiviteit te bouwen. Innovatie komt voort uit co-creatie tussen verschillende disciplines, daarom staat hybride werken zo centraal.

Galapagos nam verschillende initiatieven om hybride werken te doen slagen. Zo organiseren we de kantoren volgens het principe van activity based working, met voldoende ruimte om samen te werken. We lanceerden een systeem voor reservering van een werkplek. Daarmee kan je jouw aanwezigheid afstemmen op die van collega’s. Zo blijven we als organisatie verbonden met elkaar en creëren we een community-gevoel. Een financiële vergoeding maakt het mogelijk om thuis een werkplek in te richten. Daarnaast zijn er op onze intranet verschillende groepen actief, plekken waar gemeenschappelijke interesses gedeeld worden of waar ruimte is voor debat. We streven naar een werkplek waar iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn.

ONTDEK ONZE ORGANISATIEGalapagos team

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN