Karel de Grote Hogeschool: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

KdG is een hogeschool in hartje Antwerpen. Wij dagen elke dag meer dan 13 000 studenten en ruim 1400 collega’s uit om samen de beste versie van zichzelf te worden. Bij KdG krijgt groei alle ruimte. Groeien als team, groeien als persoon en groeien als KdG. Want groeien doe je samen. Wie je ook bent, van waar je ook komt. Dat is KdG.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Ken je dat? De goesting om iets zinvol te doen in je werk? De behoefte om iets bij te dragen aan de samenleving en de volgende generaties te inspireren? Bij KdG geven we daarvoor alle kansen. Onze superkracht is samenwerken. Dat zit zeer diep in ons DNA.

Dat merk je enerzijds in de werkcontext die we jou aanbieden. Hybride werken, groene mindset in je mobiliteit, persoonlijke groei in je functie en jouw mentale welzijn zijn daarbij de voornaamste zaken waarop we inzetten. Jij moet je goed voelen op je werk en dan pas kan je het best mogelijke resultaat bereiken, voor onze studenten, voor jezelf en voor onze hogeschool.

Anderzijds geloven we dat een open en inspirerende verbinding met je team de sleutel is tot een goede werksfeer. Maar dat kan ook wel eens van thuis uit. We vertrouwen je volledig. En wil je graag ook in het echt de handen in elkaar slaan met je collega’s, dan kan dat op onze bruisende campussen.

Dat is werken bij KdG.

ONTDEK ONZE ORGANISATIEKarel de Grote Hogeschool class Karel de Grote Hogeschool class Karel de Grote Hogeschool class
Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN