Stad Dendermonde: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Het lokaal bestuur Dendermode overkoepelt het stadsbestuur, het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn en het Autonoom Gemeentebedrijf. Samen bundelen we onze krachten om van Dendermonde een stad te maken waar het aangenaam is om te wonen, werken, ondernemen, genieten en op te groeien. De inwoners van Dendermonde kunnen rekenen op de steun van meer dan 1.200 gedreven medewerkers die dagelijks het verschil maken voor het lokaal bestuur.

We worden vandaag geconfronteerd met heel wat veranderingen, zowel in de interne als externe omgeving. Deze veranderingen vereisen veel meer flexibiliteit en wendbaarheid van onze organisatie en medewerkers. We willen ons daarom ontwikkelen tot een organisatie waar de principes van een innovatieve arbeidsorganisatie centraal staan. We willen tevreden medewerkers die met veel goesting hun taken tot een goed einde brengen. Die elkaar stimuleren en motiveren om steeds beter te doen door zelf het stuur in handen te nemen.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

We gaan voor minder, slimmer en groener onderweg, met een belangrijke plaats voor hybride werken en een goede werk-privébalans voor onze medewerkers.

Onze medewerkers worden extra gestimuleerd om met de fiets naar het werk te komen. Zo nemen we deel aan de nationale fietsdag, zijn we volop bezig met digitalisering van de fietsvergoeding en zetten we extra in op fietsveiligheid.

Daarnaast hebben we een uitgebreid flexwerkbeleid waarbij medewerkers van thuis kunnen werken. Zo zorgen we voor een gezonde werk-privébalans. We zetten in op flexibiliteit, initiatief nemen, verantwoordelijkheid opnemen en resultaten behalen.

Het lokaal bestuur Dendermonde wil zijn klantgerichtheid maximaliseren en daarnaast het personeel stimuleren in hun job door middel van betrokkenheid, uitdaging, creativiteit en innovatie. Als Baanbrekende werkgever zetten wij intern talent voorop om de uitdagingen rond minder, slimmer en groener onderweg aan te pakken en verder te evolueren naar een organisatie waar hybride en mensgericht werken voorop staan. Teamwork staat hierbij centraal en mensen en middelen worden ingezet in functie van wat we willen bereiken. Dit engagement sluit ook perfect aan bij het traject dat we als lokaal bestuur afleggen om te groeien naar een innovatieve arbeidsorganisatie. Met andere woorden: samen straf stromen gaat beter!

ONTDEK ONZE ORGANISATIEDeel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN