Lokaal Bestuur Staden: Baanbrekende Werkgever '23

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Meer dan 200 medewerkers zijn actief bij lokaal bestuur Staden. Dag in, dag uit maken zij gedreven werk van een fijne gemeente om te wonen, werken, ondernemen en bezoeken. Iedereen draagt zijn steentje bij vanuit zijn expertise: onderhoud, mobiliteit, (sociaal) welzijn, patrimonium, cultuur, sport, wegenbouw, burgerzaken, zorg, communicatie ...

We doen dat met aandacht voor onze missie namelijk van Staden een eigentijdse en verbindende gemeente maken met drie unieke dorpskernen waar mens, landschap en bedrijvigheid in evenwicht zijn. We willen een dynamische, toegankelijke en vooruitstrevende gemeente zijn. .

Met het ondertekenen van het charter Baanbrekende Werkgever tonen we ons engagement voor een fijne organisatiecultuur en het bevorderen van het welbevinden van onze medewerkers:

• We doen er alles aan om de betrokkenheid en verbondenheid tussen onze medewerkers en de teams te versterken.
• Ook streven we ernaar om de veerkracht en het welzijn van medewerkers te verhogen. We willen dat elk individu met trots deel kan uitmaken van onze organisatie.
• De gemeente Staden wil een voorbeeldrol opnemen als moderne werkgever met aandacht voor flexibiliteit en groene mobiliteit. Met het ondertekenen van dit charter wil de gemeente een aantal good practices verder verspreiden en een stimulans zijn voor Stadense bedrijven om een zelfde weg in te slaan.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

staden staden staden staden staden

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN