Pelckmans Uitgevers: Baanbrekende Werkgever '23

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Pelckmans creëert samen met gedreven auteurs een uitdagend en kwalitatief aanbod dat je wereldbeeld verruimt en verrijkt. Die missie weerspiegelt zich in een brede waaier aan literaire verhalen, educatieve content en wetenschappelijke boeken die jong en oud inspireren, informeren en meer. Altijd met een neus voor maatschappelijke trends en een hart voor mensen.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Organisatie als werkgever in België
Belgisch familiebedrijf Pelckmans specialiseert zich al sinds 1892 in het publiceren van content die uitnodigt om een leven lang te lezen en leren. Daarbij rekenen we op een 120-tal medewerkers die elkaar ontmoeten op vijf werkplekken in Kalmthout, Antwerpen, ’s Hertogenbosch, Mechelen en Gent.

Wie werkt bij Pelckmans, wil samen met anderen een impact creëren. Medewerkers herkennen zichzelf in ons DNA dat zich kenmerkt door vier basiswaarden: integer (samen)werken, duurzaamheid, wendbaarheid en kwaliteit. Waarden die vervlochten zijn met onze hele organisatie en de activiteiten die we organiseren.

Organisatie als Baanbrekende Werkgever
Elke dag opnieuw zetten onze medewerkers zich in om kwalitatief lees- en lesmateriaal te bedenken en te ontwikkelen. Om hen daar actief bij te ondersteunen, kiest Pelckmans voluit voor het werkgeluk van haar medewerkers. De drie pijlers van ‘Baanbrekende Werkgever’ sluiten naadloos aan bij onze missie om een mensgericht beleid uit te bouwen met focus op betrokkenheid, connectie en persoonlijke ontwikkeling. Als organisatie in volle groei vertaalt een engagement zich voor ons in het …

• Stimuleren van slimme en groene mobiliteitskeuzes op maat van elke medewerker.
• Implementeren van hybride workflows zodat we altijd het beste van onszelf kunnen geven – op kantoor of thuis.
• Creëren van inspirerende ontmoetingsplaatsen in zowel Gent, Mechelen, ’s Hertogenbosch, Antwerpen als het groene Kalmthout. Zo blijven we ook offline op minimale afstand met elkaar verbonden.

ONTDEK ONZE ORGANISATIEPelckmans Pelckmans Pelckmans

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN