Select Group: Baanbrekende Werkgever '23

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Bij Select Group zetten we ons elke dag in voor mensen én organisaties. Waarom? Omdat wij geloven dat iedereen het in zich heeft om de beste versie van zichzelf te worden.

Met persoonlijke aandacht en vakkennis zorgen wij dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Zó faciliteren wij groei, verbeteren we het persoonlijk welzijn en creëren wij economische meerwaarde voor onze klanten.

Je kan bij Select Group terecht voor een waaier aan HR-diensten: selectie & werving, interim, project sourcing, HR-advies, outplacement, loopbaanbegeleiding, interim management, employer branding, vacaturemarketing en RPO.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Welzijn krijgt vanaf 2022 meer focus dankzij het leertraject binnen Baanbrekende Werkgever.

Wat alle merken binnen de Select Group met elkaar gemeen hebben, is oprechte betrokkenheid. Wij denken mee en zetten net een stapje extra.
Deze grote betrokkenheid en engagement is voor ons als werkgever een geschenk. We vinden het dan ook normaal dat wij goed zorgen voor onze medewerkers en onze teams. De uitdagende economische context maakt van de veerkracht van onze medewerkers, onze topprioriteit.

Als familiaal bedrijf was de aandacht voor het welzijn van onze medewerkers in het verleden ook al aanwezig. Maar eerlijk toegegeven was dit veelal reactief en hadden we niet altijd alle facetten van welzijn in het vizier: eenzaamheid, financieel welzijn, voeding, slaap enzovoort.

Op basis van een uitgebreide bevraging zijn we gaan onderzoeken hoe het met onze collega’s bij Select HR en Select Projects was gesteld en van daaruit hebben we een plan gemaakt.

Geen ellenlange theoretische beleidsnota , maar wel concrete acties binnen het thema “Samen voor een gezonde geest in een gezond lichaam”. Dit omvat zowel mentaal, fysiek als sociaal welzijn.

Baanbrekende Werkgever is voor ons meer dan Concreet hebben onze mensen sinds 21 september toegang tot het EAP van Pulso om hun psychosociaal welzijn te ondersteunen, meer preventief!

Ook op fysiek welzijn werd gefocust: we trokken naar de Antwerp 10 Miles na een goede voorbereiding met loopschema’s en deskundig voedingsadvies.

Een volledige opsomming zou tot verveling leiden maar we zijn ervan overtuigd dat door het onderwerp meer onder de aandacht te brengen, de drempel dit jaar verlaagd is om welzijn bespreekbaar te maken, zowel onderling als met de leidinggevenden of HR.

Maakt dat ons baanbrekend? Voor onze mensen maken we zeker een verschil maar we zijn nog lang niet uitgezongen. Onze plannen liggen al klaar om in 2023 nog een extra mile te lopen.

Baanbrekende Werkgever is voor ons meer dan een certificaat! Het geeft ons een kader om heel wat zaken operationeel en strategisch aan op te hangen, het is een constant streven naar optimalisatie, het is groeien en samen onderweg zijn naar de beste versie van onszelf!

ONTDEK ONZE ORGANISATIESelect Select

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN