Aquafin: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Voor mens en milieu
Er is er geen zoals wij: onze opdracht is uniek, wij ook. Aquafin is de enige speler die op deze manier en op deze schaal aan afvalwaterzuivering - en meer - in Vlaanderen doet. Met meer dan 1.200 medewerkers beheren we 350 rioolwaterzuiveringsinstallaties, 7.000 kilometer leidingen en 2.000 bovengemeentelijke pompstations en bergbezinkingsbekkens.

Dat doen we op steeds meer innovatieve manieren, terwijl we nieuwe services en dienstverleningen exploreren. Zo verbinden we mensen met mensen met water met technologie.

Bij Aquafin werken teamspelers pur sang. Mensen die het team boven alles zetten, banden smeden als geen ander en daar hun energie uit halen. Niet alleen connecteren we met teamleden, maar ook met andere afdelingen, andere en nieuwe disciplines, en met klanten, lokale besturen, overheid, leveranciers, met alle stakeholders.

Tegelijkertijd kan een Aquafinner probleemloos autonoom werken en zelf knopen doorhakken in wisselende, soms zelfs onzekere omstandigheden. Die individuele verantwoordelijkheid én onze maatschappelijke bijdrage geven ons een echte drive!

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Aquafin zet al lang in op duurzame mobiliteit. We vergroenen en elektrificeren ons wagenpark zodat we tegen 2030 fossielvrij rijden. Dankzij ons uitgebreid fietsleasingaanbod komen heel wat medewerkers met de fiets werken. We pasten onze infrastructuur aan, met een overdekte fietsenstalling met laadpunten, mogelijkheid om te douchen, fietsvergoeding,… In ons hoofdkantoor bieden we (elektrische) poolwagens en poolfietsen aan waar medewerkers gebruik van kunnen maken voor dienstverplaatsingen. We zien ook meer en meer collega’s kiezen voor een mobiliteitsbudget in plaats van een bedrijfswagen.

DDuurzame mobiliteit betekent voor Aquafin ook: je slim verplaatsen en je werk organiseren op basis van je activiteiten. Dit activity based werken gebeurt in vol vertrouwen. Het resultaat van je werk is het belangrijkste, of je nu werkt
• op onze duurzame Campus in Aartselaar
• op het satellietkantoor in Gent, Herentals of Leuven
• op een flexplek
• op een zuiveringsinstallatie ergens in Vlaanderen
• of thuis.

Naast deze focus op mensgericht hybride werken, blijf veiligheid een topprioriteit voor Aquafin. Met een toenemend aantal medewerkers en dus een toenemend aantal verplaatsingen, willen we dat iedereen veilig onderweg is. Dat is onze focus voor 2024. We zetten in op zinvolle jobs binnen een veilige, zorgzame en gezonde omgeving. In zo’n zorgzame omgeving is slim onderweg zijn, niet alleen groen, maar ook veilig.

Ook een job bij een baanbrekende werkgever? www.aquafin.be/jobs

ONTDEK ONZE ORGANISATIEaquafin aquafin aquafin aquafin aquafin
Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER