Hamilton Bright: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Hamilton Bright gelooft in de kracht van écht menselijk contact. Door op elk contactmoment tijdens de klantreis behoefte te creëren bij mensen, versterken wij merken. Dat doen we voor geweldige merken. Met veel van hen hebben we al een jarenlange partnership. Denk aan Samsung, Unilever en Philips. Met ons uitgebreid aanbod aan diensten bouwen wij dagelijks mee aan hun merk.

Mensen staan daarbij voor ons centraal. Mensen met een hart voor merken, retail en sales. Wat ons uniek maakt? Onze cultuur. We zijn gedreven, maar hebben oog voor elkaar. Het welzijn en de betrokkenheid van onze 1500 medewerkers zijn voor ons van groot belang.

Ons motto luidt ‘hire on attitude, train on skills’. Goesting en motivatie hebben om te werken, daar draait het om. Wij ondersteunen onze medewerkers met de nodige trainingen, op persoonlijk én professioneel vlak. Zodat zij de beste versie van zichzelf kunnen worden. Dat is hamilton bright!

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Ons doel is om bij te dragen aan een mooie toekomst voor onze werknemers. Dit weerklinkt in onze missie: we connect hearts to brands to empower bright futures together. Onze medewerkers zijn het hart van de organisatie. We waken over een unieke werkcultuur en streven ernaar de beste werkplek te zijn waar iedereen zichzelf kan zijn. Dit zit diep verankerd in onze people strategie.

Hiervoor is het belangrijk om als bedrijf continu in beweging te zijn en te blijven vernieuwen. Het Baanbrekende Werkgever traject helpt ons om tot nieuwe inzichten te komen en te leren van andere deelnemende bedrijven. Nu we de transitie naar een groene vloot succesvol ingezet hebben, focussen we ons op de volgende pijler namelijk mensgericht hybride werken. Meer specifiek op het parcours van onboarding tot offboarding.

Met allerlei initiatieven gedurende de employee lifecycle focussen we op retentie en tevredenheid bij onze medewerkers. Bij de start ontvangen nieuwe collega’s een welkomstgeschenk om zich meteen thuis te voelen. Een interactieve digitale e-learning maakt hen verder wegwijs in de organisatie. Daarnaast zijn er gerichte training programma’s om hen verder te ontwikkelen en bijhorende feedback tooling om doelstellingen en voortgang in kaart te brengen. Ook onze bedrijfscultuur is een van de zaken waar we hard op inzetten. Zo organiseren we jaarlijks ons eigen Benelux festival waarbij werknemers en oud-collega’s kunnen bijpraten én van optredens kunnen genieten.

Bij Hamilton Bright kan iedereen zichzelf zijn, zich verder ontwikkelen en genieten van een unieke bedrijfscultuur. Dat we recent bekroond zijn als Great Place to Work is voor ons de kers op de taart.

ONTDEK ONZE ORGANISATIEHamilton Bright office atmosphere
Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER