Lokaal Bestuur Liedekerke: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Liedekerke is een gemeente in Vlaams-Brabant met 14 000 inwoners. Met het Liedekerke- en Hertigembos mogen we prat gaan op een groene long van 200 hectare. Daarnaast kunnen we ook bogen op een groot en modern station.

De sites van het lokaal bestuur (gemeentehuis, OCMW, academie, vrijetijdshuis, jeugdcentrum, sporthal en zwembad, De Loods en de kleuterschool) liggen verspreid over de gemeente, evenwel nooit meer dan 2 kilometer uit elkaar.

Liedekerke staat voor duurzaam en gelukkig wonen, werken en leven in een open, bruisende en sociale gemeente, waar respect voor elkaar centraal staat.

Wij willen voor, door en met de inwoners van Liedekerke de centrumfunctie van de gemeente versterken.

Daarom bouwen we onze voornaamste troeven verder uit:
• Handel
• Groen
• Mobiliteit
• Recreatie
• Zorg
• Wonen
en communiceren we hierover gericht.

Voor meer informatie, surf naar Lokaal Bestuur Liedekerke.

Hybride werken is een essentieel onderdeel van onze visie op de toekomst van werk. We begrijpen dat een goede balans tussen werk en privéleven cruciaal is voor het welzijn van onze medewerkers. Daarom hebben we geïnvesteerd in technologie en infrastructuur die het mogelijk maken om zowel op kantoor als op afstand te werken. Dit stelt onze medewerkers in staat om hun werkzaamheden efficiënt uit te voeren, waar ze zich ook bevinden.

Flexibele uurroosters zijn een andere pijler van ons progressieve werkgeversbeleid. We erkennen dat iedereen unieke behoeften en verplichtingen heeft buiten het werk. Daarom bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om hun uurroosters aan te passen aan hun persoonlijke situatie. Of het nu gaat om ouderschap, zorgverantwoordelijkheden of andere verplichtingen, we streven ernaar om een werkomgeving te creëren die flexibiliteit en evenwicht mogelijk maakt.

Bovendien zijn we trots om fietsleasing aan te bieden als een duurzaam alternatief voor woon-werkverkeer. Door het stimuleren van fietsgebruik willen we niet alleen bijdragen aan een gezondere levensstijl, maar ook aan een verminderde CO2-uitstoot en een beter milieu. Onze medewerkers kunnen profiteren van aantrekkelijke leasingopties, waardoor ze gemakkelijk en voordelig kunnen genieten van de voordelen van fietsen naar het werk. We blijven ons inzetten om een baanbrekende werkgever te zijn die voorop blijft lopen in het creëren van een moderne en inclusieve werkomgeving.

De waarden waar we voor staan:
Streven naar excellentie
Wij zijn dé specialisten in ons vak, op ons kun je rekenen. Nu en morgen: we zoeken voortdurend naar vernieuwing en verbetering.

Samenwerking
We luisteren en denken met jou mee. Jou helpen is wat ons drijft. Dat doen we samen, mét elkaar en voor jou.

Duurzame oplossingen
We onderscheiden hoofdzaak van bijzaak en maken moedige keuzes. Wij werken aan blijvende oplossingen, met het oog op morgen.

Gedrevenheid
Wij gaan net dat stapje verder, met de glimlach. Ons woord heb je, onze inzet ook. Zo maken wij het verschil.

Integriteit
Je weet wat je aan ons hebt en wat we jou kunnen bieden. Geen loze beloften, geen halve waarheden, een woord is een woord.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

liedekerke

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER