Muntpunt: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Muntpunt is een lees- en leerpunt voor nieuwsgierige geesten. Het is een infopunt voor iedereen die wil wonen, werken, studeren of leven in Brussel. Een tweede thuis voor wie rustig wil relaxen of nieuwe mensen wil ontmoeten. Voor wie wil surfen of schuilen, ook bij mooi weer. En voor iedereen die een verhaal zoekt of wil vertellen, ook aan ons. Welkom!

Muntpunt. Leespunt. Leerpunt. Infopunt.

Een initiatief van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) en de Vlaamse overheid.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Muntpunt is een mensgerichte organisatie en wil een open en laagdrempelig huis zijn. Alle bezoekers moeten zich thuis kunnen voelen in Muntpunt. Om dit uit te dragen is het belangrijk dat ook alle medewerkers zich thuis voelen. Wat we uitdragen naar buiten, moeten we intern waarmaken. Alleen zo kan de organisatie een geloofwaardig verhaal vertellen en iedere dag paraat staan, zowel voor publiek als eigen personeel.

Bovendien heeft Muntpunt een brede opdracht en grote ambities. Die kunnen enkel gerealiseerd worden met een gemotiveerde ploeg. De tevredenheid van de medewerkers is daarom van groot belang binnen het hr-beleid.

In een steeds sneller veranderende samenleving zien we dat veel mensen met stress uit verschillende bronnen te kampen krijgen. Flexibele werkafspraken spelen waar mogelijk al in op individuele situaties. Het is belangrijk om collega's bewust te maken van de rol die zij kunnen spelen op vlak van welzijn. Procedures zijn een goed houvast, maar preventief kan je als team veel betekenen. Vraag af en toe hoe het gaat met een collega. Laat van je horen wanneer het wat minder goed gaat en weet dat het ok is dat het soms eens minder goed gaat.

Het welzijn van iedereen in Muntpunt is de gedeelde verantwoordelijkheid van iedereen in Muntpunt. Op die bewustwording wil de organisatie inzetten.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

muntpunt muntpunt muntpunt muntpunt muntpunt

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER