NN Belgium: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

NN Belgium is een solide verzekeraar die behoort tot een sterke, internationale groep. We ambiëren als beschermingsexpert duurzaam te groeien en delen onze inzichten voor een gezond en gelukkig leven. Onze collega’s doen NN Belgium schitteren.

Als werkgever stimuleren we ondernemerschap en geven we ruimte voor talentontwikkeling. Gedreven door onze waarden Care-Clear-Commit, maken wij onze merkbelofte YOU MATTER waar, ook voor onze medewerkers!

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Maar jij bent meer dan alleen collega en dat snappen we bij NN heel goed. De wereld waarin we leven mag dan veranderen, wat er echt toe doet voor mensen, blijft hetzelfde: familie, vrienden, liefde en een goede gezondheid. Daarom geven we onze collega’s alle kansen om hun job af te stemmen op hun leven.

Minder verplaatsingen
Thuiswerk was al lang voor de pandemie ingeburgerd bij NN. Maar we zetten hier nog verder op in. Recent met een vernieuwde thuiswerkpolicy, met een heel aantal hybride uitgeruste vergaderzalen en een mooie thuiswerkcompensatie.

Bij NN vertrouwen we onze medewerkers en de teams om zelf de keuze te maken tussen thuis- en kantoorwerk, op basis van de noden van het team, onze klant en onze medewerker zelf. Wanneer dat nodig is komen we naar kantoor: bijvoorbeeld om een nieuwe collega te verwelkomen en op te leiden of aan bepaalde projecten te werken. Gemiddeld werken onze medewerkers een aantal dagen per week thuis. Een extra voordeel: onze medewerkers zijn op die manier minder onderweg en hebben daardoor meer tijd voor zichzelf. Ook onze flexibel werkuren dragen bij tot een betere balans in het leven van onze medewerkers.

Met het vele thuiswerk, vinden we het belangrijk om ruimte te voorzien voor (in)formele sociale interacties tussen collega’s. Regelmatige hybride Town Halls, fysieke teamevents, impactdagen (vrijwilligerswerk) en een personeelsfeest … Dat is slechts een greep uit de initiatieven die we organiseren om ervoor te zorgen dat de samenwerking en de teamspirit onze sterkte blijven!

Slimmere verplaatsingen
Ons kantoor is niet toevallig vlot te bereiken via het openbaar vervoer. We moedigen het gebruik van openbaar vervoer dan ook sterk aan met ons derdebetalerssyteem. Daarnaast faciliteren we ook mobiliteit via de fiets met voldoende douches in het gebouw én met een fietsvergoeding.

En ook wij zetten als werkgever in op een groener wagenpark, waarbij medewerkers kunnen kiezen voor een elektrische wagen.

Dat onze medewerkers gelukkig zijn in hun job én op het werk, daar blijven we verder op inzetten. Via interne bevragingen houden we de vinger aan de pols over werkplezier, jobinhoud, onderlinge samenwerking,… en algemene tevredenheid.

We hebben ook oog voor een goede interne mobiliteit
Mobiliteit zien we bij NN heel breed, want we willen onze medewerkers ook binnen onze organisatie vlot laten bewegen. Een win voor ons, maar vooral ook voor onze medewerkers.

Als NN zetten we in op een klantgerichte organisatie, met een sterke dienstverlening. Om dat waar te maken hebben we de expertise nodig van onze medewerkers. Geëngageerde medewerkers die onze business kennen en die kansen grijpen om zich verder te ontwikkelen maken het verschil. We willen iedereen de mogelijkheid geven het beste uit zichzelf te halen. En dat betekent ook dat we inzetten op de interne mobiliteit van onze medewerkers. En wist je trouwens dat ons algemeen geluksgevoel voor 20% afhankelijk is van onze job. Dat onze medewerkers elke dag met goesting de werkdag starten en eindigen, daar gaan we samen voor.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

nn nn nn

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER