Wolters Kluwer: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Wolters Kluwer is een wereldwijde leverancier van professionele informatie, software-oplossingen en diensten voor artsen, verpleegkundigen, accountants, juristen en sectoren op het gebied van tax & accounting, finance, audit, risico, compliance en regelgeving. Op de Belgische markt zijn we voornamelijk actief met onze divisies Legal & Regulatory en Tax & Accounting.

Professionals hebben meer dan ooit nood aan praktische en duidelijke informatieoplossingen, intelligente software en workflowtools, die antwoorden bieden op het juiste moment én in de juiste vorm. We combineren diepgaande domeinkennis met geavanceerde technologie en diensten om zo betere resultaten en productiviteit voor onze klanten te realiseren. Die klanten zijn heel uiteenlopend: advocatenkantoren, juridische diensten binnen bedrijven, tax & accounting professionals, HSE (health, safety & environment) professionals zoals preventieadviseurs en milieucoördinatoren, risk managers, universiteiten en overheidsdiensten. Ons uitgebreid portfolio voor de Belgische markt omvat een breed gamma aan oplossingen, gebouwd op maat van onze klanten. Een greep uit ons aanbod: Kleos, Legisway, Verifield, Jura, monKEY, socialEYE, Phineq, senTRAL, Assuropolis, DLex, Adsolut, Accon Jaarrekening, Basecone, Briljant, Eva Online, Expert/M, Vero, Superfisc Vennootschapsbelasting en Personenbelasting, Fiscale Simulaties (...).

Wereldwijd hechten we belang aan dezelfde vier kernwaarden: win as a team, aim high and deliver, make it better en focus on customer success. Dat maakt dat we met z’n allen aan dezelfde kar trekken. We zijn allemaal collega’s en proberen die culturele verschillen zoveel mogelijk te omarmen. Een dag per jaar vieren we onze waarden en kan je virtueel koffiedrinken met een collega uit een ander land, misschien een andere tijdzone of een ander werelddeel. Ondanks al die verschillen voelen we ons allemaal echt collega’s van elkaar.

Voor meer informatie, surf naar Wolters Kluwer.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Bij Wolters Kluwer vinden we talentontwikkeling bijzonder belangrijk. Daarom werken we met een global career framework: dat is een eenvormig systeem om wereldwijd alle jobs en functies te organiseren en wegen in hetzelfde systeem, met dezelfde categorieën en parameters. Wereldwijd gebruiken we dezelfde benamingen voor dezelfde functies. Het maakt doorgroeien binnen de organisatie veel transparanter en overzichtelijker, en bevordert zo die talentontwikkeling en groeimogelijkheden. Je kan op veel manieren stappen zetten in je carrière, het is geen systeem waar ‘groeien’ alleen ‘omhoog’ betekent. Je kan binnen je eigen job een expert worden en zo doorgroeien, je kan een laterale stap zetten waarbij je een ander pad bewandelt op hetzelfde niveau en op die manier groeit, je kan ook eenvoudig een stap terug zetten als je daaraan toe bent. Groeien kan bij ons in alle richtingen: opzij, omhoog, omlaag.

Zo’n stap zetten, in welke richting dan ook, gebeurt natuurlijk niet vanzelf. Daarvoor is onze HR-afdeling een echte partner van onze collega’s. Wil je graag eens praten over je carrière? Plan dan een gesprek in met je HR Business Partner. Aan de hand van onze loopbaanplanningstool kan hij of zij je helpen met je talent- en carrièreontwikkeling. Ben je benieuwd hoe het er bij een andere afdeling aan toe gaat? We hebben net een pilootproject gelanceerd om eens te gluren bij de buren: zo kan je een dag meelopen met een collega op een andere afdeling.

We vinden het bij Wolters Kluwer belangrijk dat je regelmatig overleg hebt met je manager en dat je samen bepaalt waar je het komende jaar aan werkt. Om dat jaar tot een succes te maken, moet je je ook zelf kunnen vinden in die doelstellingen en ermee aan de slag willen gaan. Wereldwijd zetten onze HR-collega’s in op het belang daarvan en organiseren ze workshops om iedereen te helpen die doelen zo kwalitatief mogelijk te maken. Blijven groeien in je functie kan alleen maar als je ook tijd krijgt om te blijven leren. Elke maand krijgen onze medewerkers daarom Time to Grow: werktijd om een cursus of online training te volgen. De kers op de taart is ons mentorprogramma: we leren graag van elkaar en helpen elkaar graag op weg. Je skills verbeteren, leiderschapscompetenties ontwikkelen, stimuleren en coachen: het maakt allemaal deel uit van onze bedrijfscultuur.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

wolters kluwer wolters kluwer wolters kluwer wolters kluwer

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER