De meest aantrekkelijke, diverse en inclusieve werkgever

Pfizer Puurs is klaar voor een toekomst als Next Generation Workplace. Inzetten op vertrouwen en outputmanagement en een innovatieve infrastructuur zijn hierin key.

Matthias Van Milders
15 november 2021

Deel dit artikel
LinkedIn Facebook Twitter
Pfizer

Isabelle De Graeve, HR Client Facing Manager: “Al jaren zijn we baanbrekend in de producten die we produceren. Dat willen we ook zijn voor onze medewerkers, nu en in de toekomst. Pfizer Puurs wil de meest aantrekkelijke, diverse en inclusieve werkgever zijn.”
“Onze ambitie als Next Generation Workplace kadert daarin. Welzijn staat centraal. Als de aard van het werk het toelaat en er goede afspraken bestaan binnen het team, kunnen medewerkers telewerken en ze krijgen daarin keuzevrijheid. Dat vraagt om een leiderschapsstijl gebaseerd op vertrouwen en outputmanagement, minder op controle.”
Ann Vermeulen, Manager Engineering: “De voordelen van telewerken en on site werken combineren we. Phonebooths laten toe ongestoord online te vergaderen of te bellen. Goede audio in de vergaderlokalen verbetert de interactie tussen collega’s on site en op de telewerkplek. In de toekomst plannen we teamstudio’s met flexibele ruimtes voor ‘activity based working’, dit kan gaan van brainstorms met het team tot individueel werken.”