Bekaert: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Staaldraad transformeren en unieke deklaagoplossingen toepassen, dat zijn onze kernactiviteiten. We streven groei na in onze doelmarkten wereldwijd en hebben ambitieuze plannen om die groei waar te maken.

Creativity beyond steel
De wereld heeft nood aan nieuwe ideeën en wie creatief is, kan die ideeën omzetten in duurzame, innovatieve oplossingen. Bekaerts eindeloze creativiteit in staaldraad en andere materialen wordt ondersteund door investeringen in grensverleggende innovaties, digitale oplossingen, en duurzame toepassingen en processen.

better together
Samenwerken leidt tot betere prestaties. Daar zijn we rotsvast van overtuigd. Bekaert heeft klanten, vestigingen en medewerkers over de hele wereld. Ons dynamisch team van 27 000 collega’s staat ten dienste van klanten in 120 landen. We koesteren diversiteit, stimuleren creativiteit, en vormen samen één hecht Bekaert team.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Bekaert heeft zijn ‘roots’ in België. Ook na 140 jaar blijft Bekaert hier verankerd met 1 500 medewerkers en met het hoofdkantoor op de plaats waar alles begon: het allereerste fabrieksgebouw in Zwevegem.

Team België neemt een unieke positie in: de hoofdkantoren zijn de thuisbasis van het topleiderschapsteam, de groepsdiensten, en de business unit teams. Het technologiecentrum huisvest onze research- en design-specialisten. De productieafdelingen vervaardigen hoogwaardige, innovatieve producten.

Bekaert was een pionier in 1880 en is dat steeds gebleven, met baanbrekende innovaties in producten, processen, en manier van werken. Wij zijn dat ook vandaag: we bieden onze mensen een werkomgeving aan die veilig is en mensgericht ; slim en duurzaam ; flexibel en comfortabel.

Minder (lang) onderweg
Bekaert heeft een structureel telewerkbeleid geïmplementeerd. Op basis van teamafspraken kunnen medewerkers van wie de functie dit toelaat deeltijds thuiswerken. Dit hybride werkmodel wordt versterkt door teamcharters, alsook door een aanpassing van de kantooromgeving met meer focus op flexibiliteit, samenwerking en ontmoeting. We hebben dit grondig voorbereid met pilootgroepen en met experten in werkplekdesign.

Mensgericht hybride werken
Wij zien in het hybride werken een opportuniteit om de productiviteit en het welzijn van onze medewerkers te versterken. Teamleiders en -leden bepalen samen hoe het model best kan werken. Bekaert biedt oplossingen aan die connectiviteit bij telewerk ondersteunen en samenwerking stimuleren in teamzones op kantoor. We hebben ook oog voor actieve psycho-sociale ondersteuning en financiële voordelen bij thuiswerk.

Slim en duurzaam: groener onderweg
We omarmen Bike-to-Work initiatieven, onder andere met een bovengemiddelde fietsvergoeding. We investeren in laadpalen en werken aan de vergroening van het wagenpark.

ONTDEK ONZE ORGANISATIEBekaert colleagues Bekaert colleague Bekaert colleague Bekaert colleague

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN