Hamilton Bright: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Wij geloven in de kracht van menselijk contact! Als Field Marketing bureau brengt Hamilton Bright merken en mensen samen. Op de winkelvloer, op straat maar ook online. Wij creëren behoefte bij consumenten en versterken op die manier merken.

In 2000 hebben we onze eerste stappen in Field Marketing gezet. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste Field Marketing bureaus in de Benelux. Wat ons uniek maakt? Onze cultuur! Bij Hamilton Bright houden we van professionele gezelligheid: we zijn gedreven, maar hebben oog voor elkaar.

Met meer dan 1000 werknemers en een uitgebreid dienstenportfolio werken we voor geweldige merken zoals Samsung, Unilever en Nestlé. En dat maakt ons elke dag weer enorm trots!

Ons motto luidt `hire on attitude & train on skills`. Goesting en motivatie hebben om te werken, daar draait het om. En wij ondersteunen je met de nodige trainingen zodat jij de beste versie van jezelf wordt. Dat is Hamilton Bright!

Voor meer informatie, surf naar www.hamiltonbright.be

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Op vlak van mobiliteit zijn we actief bezig met groener onderweg zijn. We willen de CO2-uitstoot zoveel mogelijk reduceren door over te stappen op duurzaam vervoer. We hebben laadpunten geïnstalleerd voor elektrische wagens, elektrische fietsen op kantoor die werknemers kunnen gebruiken voor bijv. lunchinkopen en zijn volop bezig met een transitie naar een groene vloot. Geen gemakkelijke opdracht gezien ons wagenpark uit meer dan 600 wagens bestaat en onze field teams dagelijks grote afstanden afleggen om winkels te bezoeken. Onze doelstelling is om tegen 2026 een volledig elektrische vloot te hebben.

Elektrisch rijden is voor velen nog onbekend terrein. Daarom vinden we het belangrijk om te luisteren naar de bezorgdheden van onze werknemers, hen goed te informeren en samen op zoek te gaan naar de best passende duurzame oplossingen.

Maar duurzaamheid is voor ons behalve milieubewust ook mensgericht zijn. We geloven sterk in de autonomie van onze medewerkers en geven hen de kans om deels op kantoor, deels vanuit huis te werken. Als werkgever begeleiden we hen om een gezonde balans te vinden zodat er een goede mix van hybride werken ontstaat. Ook hebben we gezorgd voor een thuiswerkkit zodat de werkomstandigheden thuis optimaal zijn. Met dit nieuwe beleid hopen we een succesvolle cultuur vol (thuis)werkgeluk te creëren. Het lijkt alvast te smaken!

ONTDEK ONZE ORGANISATIEHamilton Bright office atmosphere
Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN