Insilencio: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Elk bedrijf wil duurzaam succesvol zijn. Maar daarvoor heb je topmensen nodig. Professionals die bij jou dé plek vinden om te groeien naar de beste versie van zichzelf. Wij helpen jou om een werkplek te worden waar mensen graag komen en blijven werken. Wij maken van jouw bedrijf een droomwerkgever. Hoe doen we dat?

  1. We bouwen je employer brand. Kennen maar weinig mensen jouw bedrijf? Of hebben zij die je kennen een verkeerd beeld van jou als werkgever? Dan bouwen we graag mee aan je authentiek employer brand.
  2. We verbeteren je candidate experience. Vinden kandidaten de weg niet naar je vacatures? Of heb je moeite om hen finaal over de streep te trekken? Dan moet er waarschijnlijk gesleuteld worden aan je candidate experience.
  3. We optimaliseren je Employee Experience. Zie je nieuwkomers sneller wegtrekken dan verwacht? Of krijg je hun engagement maar niet omhoog? Dan snellen we graag ter hulp om de employee experience te pimpen.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Insilencio ondersteunt organisaties om een droomwerkgever te worden, dus het spreekt voor zich dat we dat zelf ook proberen te zijn. Of ons dat lukt? Met vallen en opstaan. En door elke dag weer een tikje beter te doen. Behouden wat sterk is en vernieuwen waar nodig. Dat is wat ons drijft. Als bedrijf maar ook als werkgever. We dagen onszelf daarom graag uit als “Baanbrekende werkgever”.

Concreet zetten we in op volgende pijlers:

Minder onderweg
Thuiswerk was al lang vóór COVID-19 ingeburgerd. Wij hebben nooit getracht om dit in een echte policy te gieten, want we gaan ervan uit dat elke collega de verantwoordelijkheidszin en het plichtsbewustzijn heeft om het werk te doen dat moet gebeuren. Waar dat dan gebeurt, is niet erg belangrijk. En zonder er iemand op aan te spreken, stellen we vast dat onze collega’s regelmatig naar kantoor komen om te connecteren met elkaar.


Mensgericht hybride werken
We geloven dat autonomie de belangrijkste hefboom is naar welbevinden, productiviteit, zelfbewustzijn en groei. Vanuit zelfsturing zorgen onze teams voor hun eigen planning en werkrooster. We zorgen voor de nodige tools om zowel thuis als op kantoor aangenaam en efficiënt te werken, zodat de focus maximaal naar zin- en impactvol werk kan gaan.


Slimmer en groener onderweg
We zijn in transitie naar een groener wagenpark. Onze nieuwe bedrijfswagens zijn plug-in hybrides. Het doel is om tegen 2025 een volledig groen wagenpark uit te bouwen.
Zijn we dan écht die Baanbrekende Werkgever? Wel, het is aan onze collega’s om daarover hun mening te vormen. Elke dag opnieuw!

ONTDEK ONZE ORGANISATIEInsilencio Insilencio Insilencio

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN