LDV United: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

We’re The People’s agency
Wij zijn niet zomaar een advertising agency, wij zijn The People’s Agency. Alles wat we doen is gebaseerd op 2 sterke beliefs:

1. The future is human. So, think human.
Alles verandert. Behalve mensen. In een wereld waarin alles zo snel verandert en nieuwe technologiee¨n als paddenstoelen uit de grond schieten, is het zaak om in de hoofden van de consument te kijken en hen te begrijpen. Daarom kijken wij naar communicatie-oplossingen door menselijke ogen. Niet vanuit die van een organisatie of een technologisch snufje.

2. You have to be relevant and distinctive
We geloven dat enkel als we onderscheidend en relevant werk maken waarin de mens centraal staat, dat we fans voor merken maken. En dat is wat we elke dag proberen te doen voor merken zoals: Het Nieuwsblad, Argenta, CM, JBC, Torfs, Opel, Devos & Lemmens en vele andere.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

LDV United is een communicatiebureau met een vijftigtal werknemers.
We willen dat onze collega’s gelukkige mensen zijn, die gelukkig zijn in hun job. Want gelukkige mensen maken beter werk, en dat zorgt dan weer voor gelukkige klanten.
We geloven in eerlijkheid, en in dingen delen: the good, the bad and the ugly.
We geloven dat eigenbelang je hoogste goed is, maar dat de kunst erin bestaat om het te laten werken ten dienste van groepsbelang. United zoals wij zeggen.

Als The People’s Agency hechten we veel waarde aan het welzijn van onze mensen. Samenwerken gaat beter wanneer we ‘samen werken’ op kantoor, wanneer we al dan niet aan hetzelfde project werken, maar sowieso voor een gezamelijk doel werken. Wij noemen dat ‘kantoorgeluk’.
Je kiest je werkplek in functie van de specifieke taak. Dat kan soms thuis zijn, maar de inrichting van ons kantoor is ook zo bedacht dat er voor elke soort werk en samenwerking geschikte plekjes zijn.
We denken er keer op keer bewust over na of het al dan niet opportuun is om bepaalde verplaatsingen te maken, en zorgen voor mogelijkheden voor duurzame mobiliteit: openbaar vervoer, deelfietsen, office bike, ...

ONTDEK ONZE ORGANISATIELDV United Best Place to Work LDV United colleagues LDV United office LDV United team lunch
Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN