Novartis: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Novartis heeft in België een stevige voetafdruk. Meer dan 2.000 medewerkers dragen bij aan pionierswerk om het leven van patiënten te verbeteren en te verlengen. Ze doen dat vanop 3 locaties: de toonaangevende productievestiging van oogzorgproducten in Puurs, het hoofdkantoor in Vilvoorde en het kantoor voor EU-relaties in Brussel.

Met 150 lopende klinische studies is Novartis in België koploper inzake klinisch onderzoek. Vrijwilligers en patiënten in België zijn betrokken bij het vroege onderzoek van bijna elk geneesmiddel dat Novartis ontwikkelt. Dat betekent dat zij vaak als eerste kunnen gebruikmaken van onze therapeutische doorbraken.

Voor meer informatie, surf naar www.novartis.be

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Al meer dan 100 jaar zijn we in België actief als ontwikkelaar van baanbrekende behandelingen in de zorg. Als Novartis hebben we niet alleen grote ambities om innovatieve geneesmiddelen en diensten te ontwikkelen, maar zijn wij ook elke dag bezig om deze zo duurzaam en verantwoord mogelijk bij de patiënt te krijgen. We voelen ons niet enkel verantwoordelijk om de gezondheid van de mens, maar ook om de leefomgeving te verbeteren.

We hebben al diverse stappen gezet op zowel wereldwijd als Belgisch niveau en blijven investeren in duurzame oplossingen. Het Charter Baanbrekende Werkgever strookt dan ook helemaal met hoe wij kijken naar duurzaamheid inclusief een frisse visie op mobiliteit en manier van werken.

‘Choice with Responsibility’ is daarbij ons devies voor een wendbare organisatie met veerkrachtige mensen. Medewerkers zitten zelf aan het stuur en kiezen waar, wanneer en hoe ze werken in samenspraak met hun team en collega’s. Dit weerspiegelt onze ambitie om een gezonde leef- en werkomgeving aan te wakkeren en een pionier te zijn in alles wat we ondernemen.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

Novartis

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN