Pàu: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Pàu bestaat 10 jaar en kende de afgelopen jaren een solide groei.
Onze medewerkers ontwerpen, ontwikkelen en implementeren applicaties en koppelen daarbij het strategisch advies van een creatief bureau aan de expertise en know - how van een technologiebedrijf.

Het klantenportfolio van Pàu bestaat voornamelijk uit bedrijven in Media, Financial Services, Bouw, Retail, ICT & Telecom alsook overheden.

De toenemende complexiteit bij een digitaal implementatieproject vraagt een aanpak waar experten in verschillende rollen efficiënt samenwerken in cross - functionele teams.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Als groeiende onderneming met een team van 120 digital product designers & developers ligt de focus binnen Pàu enorm op de mens. Niet alleen in het ontwikkelen van digitale producten die gebruiksvriendelijk zijn, maar ook in de persoonlijke ontwikkeling van ieder individu binnen de organisatie.

Het DNA van Pa`u is ‘People First/People Forward’. Deze gedachte trekken we resoluut door binnen de hele bedrijfsvoering en projectaanpak. Ze is voor ons bedrijfsdoelstelling nummer e´e´n. We willen zorg dragen voor de carrie`re van onze mensen, hen ontzorgen door middel van doorgedreven digitalisering, en hen laten groeien waar we kunnen door de vrijgekomen tijd te spenderen aan dialoog, carrie`replanning en trainingen.

Dit proces wordt begeleid door de Talent Managers in samenwerking met een competence lead en coach. Zij staan garant voor werknemerstevredenheid, leren on the job, training, certificatie maar ook loopbaantrajecten en het verder ontplooien van persoonlijke vaardigheden en attitudes krijgen volop aandacht.

Daarnaast gaan we verhuizen naar een nieuw kantoor. Een kantoor dat heel erg inzet op beleving.
We zijn ons heel erg bewust dat we ons kantoor inrichten in het kader van een nieuwe manier van werken en creëren een omgeving die veilig en als ‘thuis’ aanvoelt. We voorzien de meest moderne multimedia devices in meetingrooms waar online, offline kan samengewerkt worden en we bouwen een agora (50 plaatsen) waar we menig leer- en inspiratie sessies willen organiseren.

Verder is het voor ons ook belangrijk om rekening te houden met mobiliteit en flexibiliteit.

We vestigen ons in het Centrum van Antwerpen, op loopafstand van het Centraal station, en verscheidene andere tram-/bus stations.

ONTDEK ONZE ORGANISATIEPàu colleagues Pàu colleagues Pàu colleaguese Pàu colleagues

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN