Plantyn: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Plantyn is al 70 jaar een van de belangrijkste educatieve uitgevers in België. Wij maken en verdelen leermiddelen voor alle vormen van (regulier) onderwijs en bieden de onderwijswereld digitale oplossingen voor schooladministratie (www.informat.be) en educatieve software (www.scoodle.be). Plantyn is een onderdeel van Infinitas Learning, een Europese speler die het onderwijsveld in Nederland, Zweden en België voorziet van educatief lesmateriaal, met een sterke digitale focus. Het hoofdkantoor van Plantyn bevindt zich in Berchem (The Link2, Posthofbrug 6-8, bus 3). Wij zijn zowel actief in Vlaanderen als in het Franstalig landsgedeelte.
Onze missie is om scholen en onderwijsprofessionals te faciliteren in hun job, leerkrachten comfort te bieden bij het lesgeven en ervoor te zorgen dat leerlingen hun competenties optimaal kunnen ontwikkelen.

Voor meer informatie, surf naar www.plantyn.com

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Plantyn belooft:

LEER
… een partner te zijn voor onze Plantyn medewerkers, door samen efficiënte leermethodes te maken, waar ook plaats is voor hun leerontwikkelingen. Daarbij focussen we op de competenties, talent en persoonlijke ontwikkeling.

LEEF
… een ruggensteun voor een positieve work/life balance te zijn, door een focus op autonoom werken, in een plek waar onze medewerkers tot hun recht komen. Zo kunnen ze optimaal genieten van het leven!

BELEEF
… een motivatie te zijn door een gerichte beloning waarbij erkenning, waardering en een positieve dialoog centraal staan. Op deze manier maken we van de werkmomenten een beleving.

Plantyn heeft d.m.v. een werkgroep door en voor medewerkers het Hybride Werken in een kader gegoten. Alle bouwstenen van het hybride werken (bricks, bytes, behaviour en mobility) kwamen hierbij aan bod. We willen klaar zijn als future proof organisatie:

 • waar plaats- en tijdonafhankelijk werken de norm is, met aandacht voor een gezonde work/life balans,

 • waar een dynamische werkomgeving er voor zorgt dat collega’s elkaar optimaal kunnen ontmoeten,

 • waar er efficiënt digitaal en fysiek wordt samengewerkt in en tussen teams en

 • waar duurzame verplaatsingen worden nagestreefd
 • ONTDEK ONZE ORGANISATIE  Plantyn Plantyn Plantyn Plantyn

  Deel deze organisatie
  LinkedIn Facebook Twitter

  SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

  Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

  SCHRIJF JE HIER IN