POM: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

De missie van POM is om nutteloos en tijdrovend papierwerk de wereld uit te helpen. Op die manier willen we ons steentje bijdragen aan een efficiëntere en gelukkigere samenleving. Niet voor niets staat POM voor Peace Of Mind.

Concreet ontwikkelen we betaaloplossingen om de verwerking van facturen, boetes, lidgelden, giften, … te vereenvoudigen, zowel voor de verzender als de ontvanger. Dankzij POM kunnen organisaties hun inningskosten drukken en sneller betaald worden. Tegelijkertijd geniet de eindklant van POM’s buitengewoon betaalgemak via e-mail, mobiel of papier.
POM heeft meer dan 900 klanten in uiteenlopende sectoren gaande van energie- en nutsbedrijven tot overheden, ziekenhuizen, sociale verzekeringsfondsen, ... scholen en sportclubs.

POM werd opgericht in 2014 en is 100% made in Belgium BE.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

We vinden het belangrijk om als organisatie innovatief en wendbaar te zijn. Dit is alleen mogelijk als de manier waarop we samenwerken als team hierop afgestemd is en ook zorgt voor de nodige stimulansen. We zijn ervan overtuigd dat we als bedrijf in the end betere resultaten boeken als gevolg van een hybride werkomgeving, waar iedere medewerker zich goed bij voelt.

Naar mobiliteit toe, hanteren we het principe dat bedrijfswagens geen deel uitmaken van het loonpakket. We moedigen medewerkers aan om het traject naar kantoor (deels) met de fiets af te leggen, al dan niet in combinatie met openbaar vervoer.

We trachten iedereen zo goed mogelijk te betrekken bij de visie en de waarden van het bedrijf door er regelmatig naar te verwijzen in de manier waarop we projecten aanpakken, producten ontwikkelen, hoe we in contact staan met klanten en partners, …

POM is een dynamisch groeibedrijf in de snel veranderende fintech sector. Het hoofdkantoor van POM bevindt zich in het centrum van Antwerpen in StartupVillage, het hart van de Antwerpse start-ups & scale-ups. Het team bestaat vandaag uit 11 mensen, die stuk voor stuk experten zijn in hun vakgebied.

Medewerkers van POM zijn vrij om te bepalen waar en wanneer ze werken. Dit gebeurt in een cultuur van vertrouwen geven en verantwoordelijkheid opnemen. We streven zo naar een optimale work-life balans voor elk individu in de organisatie.

Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, organiseren we op regelmatige basis after work activiteiten met het ganse team: van gezellige team lunches tot het jaarlijkse kerstetentje en de jaarlijkse skitrip.

ONTDEK ONZE ORGANISATIEPOM

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN