Select Human Resources

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Bij Select Groep zetten we ons elke dag in voor organisaties én mensen. Waarom? Omdat wij geloven dat iedereen het in zich heeft om de beste versie van zichzelf te worden.

Als gespecialiseerde generalist faciliteren we de groei van organisaties en mensen. Dit doen we door als experts terzake kwalitatieve HR-oplossingen aan te bieden die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling of die van je bedrijf.

Wat alle merken binnen de Select Groep met elkaar gemeen hebben, is oprechte betrokkenheid. Wij denken mee en zetten net een stapje extra. Onze oplossingen zijn daarom altijd maatwerk.

Je kan bij Select Groep terecht voor een waaier aan HR-diensten: selectie & werving, interim, project sourcing, HR-advies, outplacement, loopbaanbegeleiding, interim management, employer branding, vacaturemarketing en RPO.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

“De beste versie van jezelf worden en geven” dat is wat we bij Select nastreven voor iedereen die met ons in contact komt: kandidaten, klanten en medewerkers. De extreme COVID context in combinatie met de groei die we als organisatie doormaken, dagen ons uit om deze beste versie te zijn, worden en blijven.

Hoe behouden we in onze familiale cultuur de verbondenheid? Hoe houden we controle maar scheppen we ook een context van vertrouwen en verantwoordelijkheid? Welke impact heeft dit op de veerkracht van onze mensen?

Het zijn slechts enkele vragen waarop we gericht acties hebben ondernomen. Baanbrekende werkgever gaf ons het perfecte kader om onszelf te toetsen aan andere bedrijven. We hebben dezelfde uitdagingen, dat geeft vertrouwen.
Inzichten rond “mensgericht hybride werken” van anderen namen we mee als inspiratie in huidige en toekomstige plannen. Samen weten we zoveel meer!

Naast deze mensgerichte rol als werkgever, hebben we ook een bredere maatschappelijke rol. Select engageert zich eveneens op de pijler “groener & slimmer onderweg”. Een bedrijfswagen is in onze sector heel “normaal”! Bijgevolg tikt het wagenpark van Select al snel 250 wagens aan. We willen deze vloot niet enkel vergroenen maar mensen ook doen stilstaan bij de keuze voor een wagen binnen hun salarispakket.

Baanbrekende Werkgever is voor ons meer dan een certificaat! Het geeft ons een kader om heel wat zaken operationeel en strategisch aan op te hangen, het is een constant streven naar optimalisatie, het is groeien en samen onderweg zijn naar de beste versie van onszelf!

ONTDEK ONZE ORGANISATIESelect Human Resources Select Human Resources

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN