Thomas More: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Met 42 professionele bacheloropleidingen, 18 graduaatsopleidingen en ruim 20.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is de Thomas More-hogeschool de grootste thuisbasis voor hooggeschoold professioneel talent in de provincie Antwerpen, waarin elk talent optimaal tot zijn recht komt.

Thomas More is daarnaast een strategische partner voor tal van grote en kleine bedrijven, instellingen en organisaties in de brede regio en ver daarbuiten. Thomas More maakt deel uit van de Associatie KU Leuven.

Voor meer informatie, surf naar www.thomasmore.be

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Het zijn de mensen die het verschil maken. In elk team, in elke organisatie. Het draait om talent, om passie, om engagement. Dat geldt zeker voor een hogeschool als de onze want dat is wat we willen zijn: een hechte gemeenschap van medewerkers, studenten en partners die samen excellent onderwijs organiseren in een werkomgeving waarin we alle talenten koesteren en ontwikkelen, dag in, dag uit.

Onze ambitie is niet gering. Wij dromen groots. Thomas More wil een duurzaam A-merk zijn. Voor onze studenten, voor onze medewerkers, voor het werkveld en de samenleving. Daarom zetten we in op een duurzaam mobiliteitsbeleid. Op doordacht hybride werken. In het voorbije jaar ontwikkelden we een groen mobiliteitsmenu en legden we de basisprincipes voor hybride werken vast. Vertrouwen is de daarbij basis want al onze medewerkers zijn uniek en niet alle functies zijn gelijk. Iedereen heeft andere noden. Daarom geen strikte regels, maar een kader met diverse mogelijkheden.

En natuurlijk ook een uitgebreid steunpakket om de collega’s op weg te helpen. Gedegen informatie en tal van boeiende workshops over telewerken: effectief werken in hybride teams, het creëren van een gezonde telewerkomgeving, ergonomie, tijdig deconnecteren … En over groene mobiliteit: slim op de e-bike …

Wij vertrouwen op de kracht van onze talenten. Zo bouwen we samen aan de (slimme) hogeschool van morgen!

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

Thomas More Thomas More Thomas More

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN