Traject: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Wat ons baanbrekende werkgever maakt?

Traject levert sinds 1992 advies en diensten op maat inzake mobiliteitsmanagement. Onze klanten zijn bedrijven, werkgevers, overheden, en projectontwikkelaars die werk willen maken van duurzame mobiliteit. Naast het noodzakelijke onderzoek en analyse, benaderen we elke opdracht vanuit gebruikersstandpunt, rekening houdend met de verschillende (objectieve en subjectieve) elementen die onze mobiliteitskeuzes en -gedrag bepalen.

Wat maakt ons anders dan andere studiebureaus en consultants? We hebben ons eigen DNA met een duidelijke visie en missie, nl. het creëren van maatschappelijke impact. We “walk the talk”, dus ons advies is getest en goedgekeurd. We hebben een multidisciplinair team en we zijn onafhankelijk (we verkopen geen tools).

Onze collega’s verplaatsing zich - bijna - uitsluitend op een duurzame manier. Telewerk en videoconferencing waren reeds voor de pandemie al goed ingeburgerd.
Onze collega’s zijn ons belangrijkste kapitaal, dus zetten we hier zeer actief op in via workshops stressdetectie en werkgeluk, het aanstellen van ambassadeurs en talrijke initiatieven die de verbondenheid en het geluk van onze medewerkers vooropstellen.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

Traject

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN