TVM: Baanbrekende Werkgever '22

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

TVM Belgium werd in 1990 opgericht als dochteronderneming van de Nederlandse moedermaatschappij TVM verzekeringen.

We bieden verzekeringspakketten aan vanuit het alles-aan-één-loket-principe. Hierbij denken we verder dan enkel de specifieke verzekeringen voor transportondernemers en beroepschauffeurs. Samen met de makelaar vinden we altijd een verzekering op het lijf van de transportondernemer. Als nichetransportverzekeraar verzekeren wij in België 80.000 voertuigen waarvan 29.500 trekkers/vrachtwagens.

Naast verzekeringen op maat bieden we ook advies en andere diensten aan. Zo ontzorgen we onze klanten op het vlak van preventievraagstukken. We willen de kennispartner zijn voor de makelaar en voor de sector van logistiek en transport.

We werken vanuit 4 kernwaarden:

 • Betrokkenheid,

 • Betrouwbaarheid,

 • Deskundigheid,

 • Ondernemingszin.
 • Deze kernwaarden zitten in ons DNA en komen terug in ons doen en laten. Kortom: deze kernwaarden zijn een weerspiegeling van hoe we met onze makelaars, verzekerden en medewerkers wensen om te gaan.

  Voor meer informatie, surf naar www.tvm.be

  Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

  TVM Belgium zet als Belgische nicheverzekeraar mee zijn schouders onder de drie pijlers van Baanbrekende Werkgever.

  Vanuit ons telewerkbeleid bieden we onze werknemers de mogelijkheid om minder verplaatsingen naar kantoor te doen. Werknemers hebben daarin zelf de keuze of ze 0, 1, 2 of 3 dagen per week van thuis uit werken om zo hun work/life balance in evenwicht te houden.

  Digitale toepassingen maken het mogelijk voor de meerderheid van onze collega’s om van thuis uit te werken. Deze toepassingen zorgen ervoor dat collega’s met frequent overleg met onze moedermaatschappij dit digitaal kunnen doen in plaats van de verplaatsing naar Nederland te maken. Daaraan gekoppeld zetten we in op mensgericht hybride werken. We vinden een aangename, praktische werkplekken belangrijk, zowel voor thuis als op kantoor. De recente uitbreiding van de thuiswerkmogelijkheden maakt dat wij onze kantoorinrichting onder de loep nemen en bekijken welke aanpassingen we eventueel kunnen of moeten maken om van een echte hybride werkplek te kunnen spreken.

  Als laatste zetten we al verschillende jaren in op groene verplaatsingen. Dit uit zich in een terugbetaling voor openbaar vervoer, de mogelijkheid tot het verkrijgen van een fietsvergoeding en op een geleidelijk aan hogere inzet op groene bedrijfswagens.

  ONTDEK ONZE ORGANISATIE

  Deel deze organisatie
  LinkedIn Facebook Twitter

  SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

  Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

  SCHRIJF JE HIER IN