Arvesta: Baanbrekende Werkgever '23

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Welkom bij Arvesta

Wat ooit begon als een klein bedrijf, groeide uit tot een sterke speler met meer dan 120 jaar expertise in de land- en tuinbouwsector. Vandaag is Arvesta de grootste Belgische full-service partner voor boer en tuinder met een sterk internationaal netwerk dat blijft groeien. We zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, machines, bloem en zijn gekend voor onze 250 Aveve-winkels en 3 Eurotuin-winkels, waar plezier groeit.

Arvesta bouwt op duurzame wijze aan de landbouw van de toekomst dankzij haar unieke expertise en innovatieve smart farming oplossingen. Zo helpen we boeren groeien en hun rendement verhogen. Met onze 2100 experts en meer dan 40 sterke merken is Arvesta een echt kenniscentrum voor zowel landbouwers als consumenten.

Voor meer informatie, surf naar www.arvesta.eu

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Start met een algemene beschrijving van jullie organisatie als werkgever. Facts & figures algemene cultuur en waarden. Wat maakt jullie uniek en waardevol als werkgever?

Arvesta is een huis van sterke merken maar samen vormen we één bedrijf en één team, waar alle activiteiten onder dezelfde noemer gebeuren. Zo staan we sterker in de markt en we kunnen we onze klanten steeds de beste service bieden. Onze strategie laat zich dan ook samenvatten in de slagzin ‘Stronger Together’: samen sta je sterker!

Covid heeft ons geleerd dat we niet het slachtoffer, maar de oorzaak van alle files zijn. Bij Arvesta wandelen we daarom stapsgewijs weg van de “klassieke kantoorformule”, voor de functies waarbij er plaatsonafhankelijk kan gewerkt worden.


Onze kantoren worden omgevormd tot inspirationele hubs. Geen vaste werkplekken meer, maar flexdesks, inspirationele meetingrooms en een gedigitaliseerde receptie. Daarnaast blijft, ook na Covid, het thuiswerk geïntegreerd. Zo werken we gemiddeld 3 dagen van thuis en 2 dagen op kantoor.
Uiteraard is het belangrijk om ook het thuiskantoor op een veilige en gezonde manier in te richten. Een verplichte ergonomie-opleiding zorgt ervoor dat iedereen verantwoord zijn kantoor kan inrichten.

Om het nieuwe hybdride werken voor iedereen vlot te laten verlopen zijn er enkele projecten opgestart. Zo is er het employee assistance program, waarbij iedereen 24/7 psychologische bijstand kan krijgen. Blijven we de vinger aan de pols houden door 3 keer per jaar een grote engagement survey te houden onder alle personeelsleden.

Arvesta bestaat 120 jaar en dat wouden we samen met onze medewerkers vieren. We kozen ervoor om langs alle sites en enkele winkels te gaan met de Arvesta truck. Om terug met elkaar te connecteren en gezellig te vieren

ONTDEK ONZE ORGANISATIEArvesta Arvesta Arvesta Arvesta

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN