Corona Direct: Baanbrekende Werkgever '23

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

In 1974 werd Corona Direct Verzekeringen de eerste directe verzekeraar in België en die jarenlange ervaring leidt ook vandaag nog tot de beste service. Doordat alles via één centraal kantoor verloopt, gaat verzekeren niet alleen veel sneller en eenvoudiger, maar liggen de kosten ook lager en dat vertaalt zich automatisch in goedkopere verzekeringspremies. Met de autoverzekering per kilometer realiseerde Corona Direct Verzekeringen een Belgische primeur en die polis groeide uit tot hét stokpaardje. Daarnaast biedt Corona Direct Verzekeringen alle basisverzekeringen en een interessante hondenverzekering. Als filiaal van Belfius Insurance is Corona Direct Verzekeringen een uiterst betrouwbare partner.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Organisatie als werkgever in België
We zijn een dynamisch en multicultureel bedrijf, dat volop in transformatie is. We zetten in op innovatie en digitalisering in de verzekeringssector en bouwen zo onze challenger positie in de Belgische markt uit. We zijn transparant, direct en hebben een no-nonsense cultuur. Door rechtstreeks contact met onze klanten kunnen we hun noden beter aanvoelen en verzekeringen op maat van vandaag aanbieden.

Organisatie als Baanbrekende Werkgever
We bouwen verder op de ingezette transformatie en het ingeburgerde thuiswerk om zo een werkorganisatie in te richten die klanttevredenheid, kwaliteit en nabijheid verhoogt. Hierbij ligt de focus op vertrouwen in de medewerkers, autonomie en hun welzijn.

• Onze medewerkers kunnen genieten van een flinke portie thuiswerk voor een gezonde work-life balance. Vanwaar we ook werken, we zijn volledig uitgerust met de juiste digitale tools om in te spelen op de evoluerende behoeften van onze klanten. Wanneer medewerkers naar kantoor komen, wordt maximaal ingezet op interactie en connectie.
• Via een teamcharter worden er afspraken gemaakt over wanneer we naar kantoor komen, vanuit het principe van activity-based working. Bij onze verhuis naar nieuwe kantoren zal de inrichting ook activity-based working faciliteren.
• Welzijn en gezondheid worden gepromoot, thuis en op kantoor, door bijvoorbeeld het aanbieden van fruit en deelname aan sportwedstrijden.

We verhuisden in 2022 naar centrum Brussel. Het is voor ons een grote troef dat deze locatie gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. We stimuleren ook zelf actief groenere mobiliteit door het aanbieden van gratis parking aan het station, optie tot fiets leasing, optie combo bedrijfswagen/fiets…

ONTDEK ONZE ORGANISATIECorona Direct Corona Direct Corona Direct Corona Direct Corona Direct Corona Direct Corona Direct Corona Direct

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN