CT PARAMEDICS: Baanbrekende Werkgever '23

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Alles wat CT Paramedics doet is gericht op thuisverplegingspraktijken die vanuit hun persoonlijke aanpak hun doelen willen bereiken en hun successen vieren.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Minder onderweg
We hebben structureel telewerk geïmplementeerd. Onze medewerkers kunnen 3 dagen per week aan telewerk doen. Zij nemen de verantwoordelijkheid om zelf te kiezen wanneer fysieke aanwezigheid noodzakelijk of gewenst is naargelang de aard van de activiteit.

Groener en slimmer onderweg
We investeerden in nieuwe laadpalen en een nieuwe fietsenstalling. Zo kunnen onze klanten en collega’s hun wagen opladen terwijl ze aan het werk zijn of een opleiding aan het volgen zijn. Regenweer verhindert onze medewerkers niet langer om hun fiets thuis te laten staan. Door de nieuwe fietsenstalling kunnen ze na hun werkdag met een droge fiets terug huiswaarts keren.

Mensgericht hybride werken
We zetten sterk in op persoonlijke groei van onze medewerkers via het coachend leidinggeven en trajecten rond persoonlijk leiderschap. We streven naar een maximale betrokkenheid door te evolueren naar zelforganiserende teams. We vragen een engagement van onze medewerkers, maar willen tegelijk de werkdruk onder controle houden en waken over de work-life balance. Binnen de context van baanbrekende werkgever hebben we dan ook een nieuw kader voor het hybride werken ingevoerd. Daarnaast maken we werk van een goed uitgebouwd welzijnsbeleid en bouwen we mee aan het werkgeluk van onze medewerkers.

ONTDEK ONZE ORGANISATIECT Paramedics CT Paramedics CT Paramedics

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN