EY: Baanbrekende Werkgever '23

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

EY België is een sterk geïntegreerde professionele dienstenorganisatie - in onze mindset, onze acties en onze structuur. Via onze vier service offerings - Assurance, Consulting, Strategy and Transactions en Tax - en onze diepgaande sectorkennis helpen we onze klanten om te profiteren van nieuwe kansen alsook risico's te beoordelen en te beheren om verantwoorde groei te realiseren. EY’s multidisciplinaire teams helpen onze klanten te voldoen aan wettelijke vereisten, beleggers op de hoogte te houden en te voldoen aan de behoeften van belanghebbenden.

Onze organisatie telt ongeveer 2.500 professionals en kent een sterke groei in de Belgische markt van professionele dienstverleners. We zijn er trots op dat we de professionele dienstverlener zijn met een hart voor mensen. Mensen staan immers centraal in onze organisatie, niet als strategie maar uit overtuiging. EY handelt op een authentieke manier in alles wat we doen om onze mensen, onze klanten en de gemeenschap te beschermen.

In al onze acties zet EY België zich in om zijn steentje bij te dragen aan building a better working world. In de eerste plaats willen we iets aanbieden dat echt een meerwaarde creëert voor onze mensen, gaande van unieke mobiliteitsoplossingen tot een authentiek hybride werk- en verloningsaanpak.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

• Bij EY kiezen we voor een authentieke en veerkrachtige benadering van de nieuwe werkrealiteit:
De lessen die we hebben geleerd tijdens de COVID-19-pandemie en de ervaringen van onze mensen zijn de basis geworden van onze nieuwe manier van werken die ons als werkgever nog aantrekkelijker moet maken. Het combineren van thuiswerken met werken vanuit kantoor is de norm, waardoor de combinatie van het beste van twee werelden mogelijk is. De individuele situatie van onze medewerkers zal bepalen hoeveel dagen per week ze vanuit huis, op afstand, vanuit klantlocaties en / of vanuit kantoor zullen werken. Het draait allemaal om vertrouwen en het maken van duidelijke afspraken. Dankzij de invoering van het nieuwe Future of Work-beleid wordt rekening gehouden met minimaal 20% minder aanwezigheid op kantoor, wat een aanzienlijke impact zal hebben op de tijdsbesparing van werknemers en zal leiden tot minder verkeer in het algemeen en minder CO2. Het gloednieuwe hoofdkantoor van EY België – voorzien voor november 2023 – zal zo worden ontworpen dat het eerder een plek is voor ontmoeting, interactie, samenwerking en kennisdeling, weg van de traditionele kantooromgeving met (vaste) werkplekken. Het gebouw zelf zal het eerste kantoorgebouw in België zijn dat geothermische energie toepast, waardoor de CO2 met 70% wordt verminderd.

• Duurzaam durven veranderen:
Bij EY willen we oplossingen bieden die echte meerwaarde bieden aan onze mensen. Zo geven we onze mensen de ondersteuning die ze nodig hebben om zich te verplaatsen met groenere alternatieven zoals kleinere bedrijfswagens, hybride en elektrische voertuigen of het openbaar vervoer bovenop hun bedrijfswagen. Verder biedt EY Belgium haar medewerkers ook een fietsvergoeding aan voor alle werkgerelateerde verplaatsingen, en sinds enkele jaren biedt EY haar medewerkers ook een vloot elektrische deelwagens aan die door elke werknemer gebruikt kunnen worden. Deze opties hebben een directe impact op het milieu. Maar ook hier moet er authenticiteit zijn. Aan de ene kant moet je durven investeren in nieuwe groene opties en aan de andere kant moet je erop durven vertrouwen dat je medewerkers verantwoorde keuzes maken. Daarom rolt EY een elektrificatie van zijn vloot uit als onderdeel van zijn mobiliteitsplan.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN