Mediahuis: Baanbrekende Werkgever '23

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Mediahuis, wie zijn we?
Mediahuis is een internationale mediagroep met bedrijven en activiteiten in België, Nederland, Luxemburg, Ierland en Duitsland. Wij geven belangrijke nieuwsmerken uit, exploiteren een reeks digitale marktplaatsen en zijn actief op de radio- en TV-markt.
Mediahuis gelooft onvoorwaardelijk in onafhankelijke journalistiek en sterke en relevante media die een positieve bijdrage leveren voor mens en maatschappij. Vanuit diezelfde maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen wij actief bij aan een duurzame samenleving met gelijke kansen voor iedereen en respect voor het klimaat. Dit laatste vertaalt zich onder andere in ons engagement binnen de Belgian Alliance for Climate Action (BACA).

Voor meer informatie, surf naar www.mediahuis.com

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Mediahuis: vanzelfsprekend baanbrekend
“We willen onze verplaatsingen vermijden, verduurzamen en vergroenen.” Drie jaar geleden klonk deze boodschap baanbrekend bij Mediahuis, vandaag vindt iedereen ze vanzelfsprekend.

Bij Mediahuis willen we actief bijdragen aan een duurzame leef- en werkomgeving, waarin het welzijn van onze medewerkers centraal staat. Onze visie op mobiliteit en flexibel samenwerken is hierbij kenmerkend.

De vergroening van ons wagenpark gaat een heel stuk sneller dan we hadden durven dromen. Maar liefst 90% van de nieuwe wagens die we in 2022 hebben besteld, zijn volledig elektrisch. Als al deze wagens uitgeleverd worden is onze volledige vloot al voor 51% full electric. Daarnaast zijn er collega’s die de auto zelfs afzweren. Zij kiezen niet langer voor het voordeel van een bedrijfswagen, maar opteren voor meer duurzame en gezondere alternatieven.

De Olympus app is een perfect hulpmiddel om onze ecologische voetafdruk, onderweg naar en van het werk, gevoelig te verkleinen. Een persoonlijk mobiliteitsbudget geeft ons in deze app de mogelijkheid om ons slim en milieuvriendelijker te verplaatsen: met het openbaar vervoer, via fiets- of autodelen, enz.

Nog verstandiger dan ons duurzaam te verplaatsen, is onze verplaatsingen zoveel mogelijk vermijden. Dat doen we bij Mediahuis door flexibel te werken. Als onze job het toelaat, kunnen we tot 60% van onze normale arbeidstijd van thuis werken. (Zo is er ook nog voldoende tijd over om verbonden te blijven met de collega’s!) We genieten van een thuiswerkvergoeding en onze thuiswerkplek inrichten kan op een voordelige manier via ons Flexplan.

Een hybride vergadercultuur geeft ons de mogelijkheid om plaats- en tijdsonafhankelijk samen te werken. Ons Smart@Work project maakt ons wegwijs in hybride werken en vergaderen en vergroot hierdoor onze digitale maturiteit.

Groener, verstandiger en veel minder fysiek onderweg: dat is Mediahuis!

ONTDEK ONZE ORGANISATIE



Mediahuis Mediahuis Mediahuis Mediahuis Mediahuis Mediahuis

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN