Mensura & Certimed: Baanbrekende Werkgever '23

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Mensura Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk inspireert en begeleidt werkgevers om samen een positieve en meetbare impact te hebben op het welzijn van organisaties en medewerkers. Als specialist op het vlak van preventie, veiligheid en gezondheid reikt Mensura advies, oplossingen en diensten aan op maat van bedrijven.

Mensura helpt vermijdbaar verzuim tot een minimum te herleiden en werknemers gezond en veerkrachtig aan het werk te houden. Dat gebeurt via een methodologie met specifieke en meetbare doelstellingen waarbij een nauwe samenwerking met werkgevers én werknemers centraal staat.

Mensura telt meer dan 56.000 klanten, van kmo’s tot grote organisaties. Als de grootste Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk in België zet Mensura in op nabijheid. Met 102 vaste onderzoekscentra en 27 mobiele centra verzekert ze een regionale aanwezigheid in het hele land.

Voor meer informatie, surf naar www.mensura.be/nl/over-mensura en www.mensura.be/nl/jobs

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Vitaliteit is cruciaal als je vitale medewerkers wilt
Vitaliteit omvat zowel fysieke als mentale fitheid en motivatie. Via de Vitality Scan van Mensura krijgen organisaties een helder beeld van de leefstijlgewoontes. De scan meet een groot aantal parameters op vlak van voeding, beweging, ontspanning, roken en middelengebruik. Er wordt ook gepeild naar de interesse in mogelijke aanbiedingen van de werkgever, zoals fietspooling of fruitmanden. Op basis van dat beeld kunnen organisaties gerichte acties uitwerken.

Onder het motto ‘practice what you preach’ bouwden we een intern programma uit, [email protected]. Elke medewerker kreeg de kans om de Vitality Scan in te vullen en een persoonlijk rapport te ontvangen. Uit het globale rapport bleek veel interesse in challenges op groepsniveau om te bewegen. Die koppelden we aan een goed doel. De gezondheidswinst wordt dus omgezet in echte winst voor een liefdadigheidsactie.

Mensura

ONTDEK ONZE ORGANISATIEMensura & Certimed

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN