Securex: Baanbrekende Werkgever '23

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Al meer dan 115 jaar helpt Securex haar klanten en medewerkers om te schitteren in hun professioneel leven. Elke dag zetten onze collega’s zich dan ook in om ondernemers en werkgevers te ondersteunen in hun professionele activiteiten.

Wij bieden deze ondernemers en werkgevers het meest uitgebreide dienstenaanbod op de markt: Ondernemingsloket, Sociaal Verzekeringsfonds, Sociaal Secretariaat, Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk, Verzekeringen, HR consulting en Medische Controle. Zo kunnen we onze klanten helpen in elk stadium van hun ondernemerschap en in de uitbouw van hun personeelsbeleid.

Securex is actief in 5 Europese landen en heeft de ambitie om deze internationale aanwezigheid te blijven uitbreiden.

Voor meer informatie, surf naar www.securex.be

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Bij Securex draagt elke werknemer bij tot het succes van onze klanten. Elke dag zetten onze 1.700 medewerkers zich in om ondernemers en werkgevers te ondersteunen in hun professionele activiteiten. Het is onze missie om onze medewerkers te laten schitteren in hun job! Dat begint bij een efficiënte onboarding. Doorheen jouw verdere loopbaan zit je aan het stuur van jouw persoonlijke groei via uitgebreide opleidingskansen, interne mobiliteit en allerhande projecten.

Met onze ‘New Way of Working’ willen we een flexibele werkgever zijn en onze medewerkers een dynamische en hybride werkomgeving bieden. Je kan werken op kantoor combineren met thuiswerk in functie van de noden van je klanten, je team en je eigen voorkeuren en organisatie. Deze nieuwe manier van werken is een hefboom om de ervaring van onze klanten en medewerkers te versterken en te personaliseren. Het kristalliseert zich in team afspraken waarin elk team samen zorgt voor evenwichtige akkoorden en een goeie en hechte samenwerking in de hybride context (mensgericht hybride werken).
Het is ook een katalysator voor een duurzamer beleid op vlak van mobiliteit, nl. zich gerichter verplaatsen naar de werkplek (minder onderweg). De werkplek krijgt daardoor een meer uitgesproken functie als plaats om te connecteren, samen te werken, samen te leren en creatief te werk te gaan. Volgende stappen in een duurzame mobiliteit is het herdenken (anders onderweg) van onze verplaatsing en dit slimmer en groener maken naar de toekomst.

Al onze medewerkers delen de passie voor onze klanten, bouwen positieve relaties uit, nemen ownership en werken vanuit een digitale en een groeimindset. We trekken volop de kaart van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kiezen voor Securex betekent dus kiezen voor een duurzame werkgever, onderneming en partner.

ONTDEK ONZE ORGANISATIESecurex

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN