Traject: Baanbrekende Werkgever '23

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Op weg naar duurzame mobiliteit
Samen met jouw bedrijf, organisatie, gemeente of stad bouwen we aan de weg naar een duurzame toekomst. We stellen de status quo in vraag en geven mobiliteit een nieuwe plek in onze samenleving aan de hand van advies en dienstverlening op maat.

Wat doen we dan?
De wereld veranderen door de mobiliteit te veranderen, dat is onze kern. En dat doen we op verschillende vlakken. We helpen bedrijven, overheden, maar ook allerlei organisaties en projectontwikkelaars bij het uitdenken en uitwerken van hun mobiliteitsstrategie. We behouden daarbij onze eigen waarden en besteden de nodige aandacht aan duurzaamheid.

Ons divers team buigt zich over even diverse mobiliteitsvraagstukken en kan daarvoor uit een eindeloze poel aan gespecialiseerde kennis en ervaring vissen. De een verdiept zich in alles wat te maken heeft met ‘de fiets’, de ander focust zich op ruimtelijke projecten en vergunningen. We trekken geregeld maar niet noodzakelijk de kaart van elektrische wagens, en kijken hoe dit kan passen binnen een project. Bovenal willen we het mobiliteitslandschap veranderen door denkpatronen te veranderen. Van mental naar modal shift. Wij zijn in essentie change managers.

Wat ons baanbrekende werkgever maakt?

Onze collega’s zijn ons grootste kapitaal. Daarom kiezen we ervoor om maximaal prioriteit te geven aan flexibiliteit en welzijn waarbij we extra inzetten op de connectie tussen ons Brussels en Gents kantoor. We nemen onze collega's jaarlijks mee op T-Days, een welverdiende teambuilding en we hebben een goedgevulde eventkalender waarop zowel opleidingen als ontspanning gepland staan om voldoende verbinding te creëren. Daarnaast – gezien onze core business – verplaatsen onze collega’s zich bijna uitsluitend op een duurzame manier en zitten telewerk en videoconferencing verankerd in onze organisatie.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

Traject

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING!

Wil je als werkgever het verschil (blijven) maken met duurzame mobiliteit en mensgericht hybride werken? Schrijf je hier in voor onze infosessies over het certificatietraject van volgend jaar.

SCHRIJF JE HIER IN