ACA Group: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

De ACA Group navigeert je naar en in de toekomst door duurzaam ondernemen en de eindgebruiker centraal te stellen in alles wat ze doen.

Meer dan 280 gepassioneerde teamleden focussen op innovatie, kennis en kwaliteit als kerningrediënten om elke dag opnieuw voor die "extra mile" en klantsucces te gaan.

Al meer dan 30 jaar wordt het ACA team gekenmerkt door hun opgebouwde ervaring in oplossingen met een focus op:

• tevreden eindgebruikers (klanten en medewerkers),
• innovatie stimuleren en integreren
• zorgeloze en veilige IT,
• intelligente en gerichte communicatie,
• stimuleren van buitengewoon efficiënte teams.

Passion, drive & knowledge
De ACA Group is een plek waar mensen met passie, drijfveer en kennis samenkomen. Onze missie? Duurzame ontwikkeling en de eindgebruiker centraal in alles wat we doen. Om deze missie te verwezenlijken, gaan wij die extra mile. Als één team!

Het ACA team past niet binnen slechts één slogan, wij zijn:
A Class Apart
Above Customer ExpectAtions
Awesome Coder Alliance
Agile Craftmanship Applied

Waarom een carrière bij ACA?
Goede vraag! Buiten het feit dat we gecertificeerd zijn als een Great Place To Work®, kunnen onze teamleden het volgende verwachten:

Persoonlijke groei dankzij coaching
Bij ACA hechten we veel belang aan de persoonlijke groei van elk teamlid. Daarom krijgt iedereen bij ACA een on-the-job-coach en een buddy. Je krijgt een aangepast evolutieplan, met een budget voor technische en professionele ontwikkeling.

Innovatieve werkomgeving
Je zal werken met de nieuwste technologieën & tools, in een dynamische omgeving met flexibele werktijden en de mogelijkheid om van thuis te werken.

Onze unieke bedrijfscultuur
Je zal deel uitmaken van een gepassioneerd en gedreven team dat trots is op hun realisaties.. Bij ACA zijn teamwork, open communicatie en kennisdeling kernwaarden.

Onze DNA & bedrijfscultuur
We zetten alles op alles om voor een professionele en motiverende werkomgeving te zorgen. Een omgeving waarin teamwork, openstaan voor nieuwe ideeën, kennisdeling en erkenning een centrale plek krijgen. Wij geloven dat een open en transparante cultuur ervoor zorgt dat we mensen aantrekken die uitstekend werk willen leveren en daar met recht trots op zijn.

Kennis, passie en innovatie zijn sleutelwoorden voor ons. Daarom richtten we intern de ACAdemy op, een plek om onze kennis te delen en voortdurend bij te leren.

ACA als duurzame organisatie
In ons doel, onze bedrijfscultuur en onze activiteiten staat duurzaamheid centraal. Duurzaam ondernemen staat niet alleen voor duurzame winst. We willen de 17 SDGs (de Sustainable Development Goals van de VN) zo veel mogelijk integreren in onze hele organisatie. Deze vormen wereldwijd het belangrijkste duurzaamheidskader voor de komende negen jaar.

Geen woorden, maar daden
Door de SDG's te integreren in elk onderdeel van onze organisatie, proberen we niet alleen zorg te dragen voor de maatschappij, de economie en het milieu, maar ook voor de talenten en ambities van ons team.

We benaderen duurzaamheid niet louter op een theoretische manier, maar verdiepen ons in zowel interne als externe projecten met al onze stakeholders.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE & JOBS

ACA group ACA group ACA group ACA group ACA group ACA group ACA group ACA group ACA group

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER