AFAS Software: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Welkom bij AFAS
Werken kan zoveel leuker, beter en met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen zoals onnodige handelingen, dubbel werk en fouten herstellen. Dit kost veel tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden: werkplezier, positieve impact op het milieu en kwaliteit van producten/diensten.

Als Belgisch softwarehuis staan we dicht bij onze klanten. Zo houden we de lijnen met onze klanten kort en zijn we direct bereikbaar voor wanneer je een vraag hebt over onze software. Eens kennis maken in real life? We ontvangen je met veel plezier in ons nieuwe Clubhuis in Kontich!

Wil je meer weten? Surf dan naar AFAS of download de brochure.

“We zoeken oprecht naar het beste voor elkaar”
AFAS Software is één van de grootste aanbieders van bedrijfssoftware in de Lage Landen. Ze kiezen bewust voor een mensgerichte omgang met zijn werknemers. Hun bedrijfscultuur is gericht op een sterk samenhorigheidsgevoel. Zo spreken ze bij AFAS niet van een kantoor, maar van een Clubhuis.

“Bij ons staat niet de klant centraal, maar de medewerker”, zegt algemeen directeur Machiel den Dekker verrassend. “Wanneer de medewerker zich gewaardeerd en op zijn plek voelt, dan zorgt hij vanzelf goed voor onze klanten. Tevreden medewerkers zorgen voor de beste resultaten.”

Die mensgerichte cultuur is sterk te merken aan de manier waarop AFAS het hybride werken organiseert. “Je kan geen team bouwen via Teams”, benadrukt den Dekker. “Het is de goede sfeer die de mensen naar kantoor doet komen. Maar we laten onze medewerkers de keuze. Werken met gezond verstand, in het belang van AFAS, dat is het devies.”

De bouw van het nieuwe Clubhuis in Kontich is even kenmerkend voor de familiale cultuur bij AFAS. “De opening ervan was de beste teambuildingactiviteit die we ooit deden. Momenten waarop een consulting manager en iemand van sales support samen staan af te wassen, zorgen voor een hechte band.”

Marie-Lynn Hens (Clubhuisbeheerder): “Elke vrijdag stoppen we om half vijf en gaan we allemaal naar boven naar onze bar. We drinken daar samen gezellig nog iets, er zijn hapjes, er is muziek. De bar ligt aan ons dakterras, bij mooi weer zitten we daar. En één keer per maand hebben we onze kantoordag. Dan komt iedereen naar het kantoor voor overleg of een presentatie, maar ook voor een stuk taart. Tot 's avonds zitten we met z’n allen gezellig samen.”

Het zit vaak in de kleine dingen, benadrukt Hens. “Zo bieden we geen fitness aan, want dat is iets individueels, maar wel de mogelijkheid om met collega’s te padellen om de hoek.”

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

afas afas afas afas afas

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER