Arvesta: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Welkom bij Arvesta

Wat ooit begon als een klein bedrijf, groeide uit tot een sterke speler met meer dan 120 jaar expertise in de land- en tuinbouwsector. Vandaag is Arvesta de grootste Belgische full-service partner voor boer en tuinder met een sterk internationaal netwerk dat blijft groeien. We zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, machines, bloem en zijn gekend voor onze 200 Aveve-winkels en 3 Eurotuin-winkels, waar plezier groeit.

Arvesta bouwt op duurzame wijze aan de landbouw van de toekomst dankzij haar unieke expertise en innovatieve smart farming oplossingen. Zo helpen we boeren groeien en hun rendement verhogen. Met onze meer dan 2000 experts en meer dan 40 sterke merken is Arvesta een echt kenniscentrum voor zowel landbouwers als consumenten.

Voor meer informatie, surf naar Arvesta.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Arvesta is een huis van sterke merken maar samen vormen we één bedrijf en één team, waar alle activiteiten onder dezelfde noemer gebeuren. Zo staan we sterker in de markt en we kunnen we onze klanten steeds de beste service bieden. Onze strategie laat zich dan ook samenvatten in de slagzin ‘Stronger Together’: samen sta je sterker!

We geloven als werkgever in het nieuwe werken. We werken via een hybride systeem waar onze experts in the field deels thuis en deels in onze hubs kunnen werken bij functie onafhankelijke jobs. In onze hubs zijn er geen vaste werkplekken meer, maar flex desks, inspirerende meeting rooms en een gedigitaliseerde receptie.

Het welzijn van onze mensen staat ook steeds centraal in ons nieuwe werken. Zo zetten we niet enkel in op fysiek welzijn, maar ook op mentaal welzijn en spiritueel welzijn.

Zo is er het employee assistance program, waarbij iedereen 24/7 psychologische bijstand kan krijgen. We blijven we de vinger aan de pols houden door 3 keer per jaar een grote engagement survey te houden onder alle personeelsleden. Ons Fit@Arvesta platform zet dan ook extra in op fysiek en mentaal welzijn via online challenges, fysieke sport evenementen en webinars. We geloven in een 360 graden-welzijns aanpak.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

Arvesta Arvesta Arvesta Arvesta Arvesta

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER