Deme: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

DEME is zoveel meer dan een baggeraar uit Antwerpen. Het bedrijf dat al 145 jaar bestaat is geleidelijk aan uitgegroeid tot een wereldspeler in offshore- energie, milieusanering, maritieme infrastructuur en baggerwerken. De afkorting DEME staat voor Dredging, Environmental en Marine Engineering. Het bedrijf heeft als missie om oplossingen te bieden voor mondiale uitdagingen zoals een stijgende zeespiegel, overbevolking, een vermindering van uitstoot, vervuilde rivieren, verontreinigde bodems en de schaarste aan minerale grondstoffen.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

DEME heeft verschillende jobs voor hooggekwalificeerde professionals en ze beschikken daarnaast over een van de meest geavanceerde vloten ter wereld. Dit allemaal samen maakt DEME tot een baanbrekende werkgever.

INNOVATIE
DEME is een pionier op vele vlakken. Het bedrijf is betrokken bij baanbrekende en innovatieve projecten.

DUURZAAMHEID
DEME hecht veel belang aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het is een ‘state of mind’ die door het hele bedrijf loopt en die in alle projecten wordt doorgetrokken.

INTERNATIONAAL KARAKTER
DEME is een wereldspeler met een internationaal personeelsbestand. Medewerkers krijgen de kans om te werken in verschillende landen en culturen.

LOOPBAANONTWIKKELING
DEME investeert voortdurend in de ontwikkeling en persoonlijke groei van medewerkers. ‘On the job learning’ en ‘persoonlijke coaching’ zijn geen loze woorden.

VEILIGHEID
Bij DEME geldt altijd en overal ‘Safety First’. Het is van primordiaal belang om voor iedereen een veilige en gezonde werkomgeving te creëren.

DIVERSITEIT EN INCLUSIE
DEME streeft naar diversiteit en inclusie in hun personeelsbestand en moedigt een inclusieve cultuur aan. DEME biedt gelijke kansen aan iedereen.

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID
DEME neemt actief deel aan verschillende maatschappelijke projecten die bijdragen aan een gevoel van betrokkenheid en zingeving.

HEALTH & WELLBEING
DEME hecht veel belang aan de gezondheid en het welzijn van elke medewerker. Ze investeren in programma's en initiatieven die de gezondheid en het welzijn bevorderen.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

deme deme deme deme deme

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER