Lokaal Bestuur Harelbeke: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Stad Harelbeke speelt als lokaal bestuur een cruciale rol bij het leveren van essentiële openbare diensten, het beheer van stedelijke financiën en inwoners uit Harelbeke informeren over belangrijke beslissingen in de stad. Onze organisatie heeft niet alleen een impact op de gemeenschap, maar heeft ook de ambitie om een aantrekkelijke werkgever te zijn, net om die redenen.

Streven naar tevreden medewerkers
Als lokaal bestuur streven we naar 100% tevreden inwoners, bediend door 100% tevreden medewerkers die met 100% inzet zorgen voor 100% fierheid op de stad.

In Harelbeke wijden we ons aan de welvaart en het welzijn van onze medewerkers. Als organisatie streven we daarom continu naar het verbeteren van de levenskwaliteit van de medewerkers op verschillende vlakken. Zo is het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zich fysiek én mentaal goed voelt en een blijk van waardering krijgt voor de inzet op het werk. Dat doen we telkens met onze vier organisatiewaarden in het achterhoofd: vertrouwen, collegiaal, ondernemend en klantgericht.

Als Baanbrekende Werkgever willen we blijvend getalenteerde medewerkers aantrekken. Dat doen we door te investeren in opleiding en innovatieve, creatieve ideeën van medewerkers aan te moedigen. We willen voor iedere medewerker een goede werk-privébalans en bieden daarom flexibele werktijden en een correct verlofstelsel aan.

Daarnaast zijn medewerkers uitgerust met alle nodige materiaal om hun taken te kunnen uitvoeren. Onze stad zet ook erg in op duurzaamheid, waardoor we naast een arsenaal aan deelwagens ook kunnen intekenen op de lopende fietsleasing van de stad. Bovendien zijn we een inclusieve organisatie met aandacht voor diversiteit in de organisatie. Iedereen is welkom en iedereen krijgt gelijke kansen.

We durven ook benoemen dat er ruimte is voor verbetering op het vlak van infrastructuur en dat we meer kunnen inzetten op fysieke en mentale gezondheidsinitiatieven voor onze eigen medewerkers.

Inzet voor mentale gezondheid
Medewerkers moeten voldoende ondersteund en beschermd worden in de uitvoering van hun job, dat is van essentieel belang. Als onderdeel van de zet naar Baanbrekende Werkgever 2024 beslisten we dan ook om specifiek extra in te zetten op mentale gezondheid. Momenteel maken we een beleid op rond mentaal welzijn van onze medewerkers.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

harelbeke harelbeke harelbeke harelbeke harelbeke

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER