Liantis: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Zelfstandige ondernemers, werkgevers en hun raadgevers vinden in Liantis een vertrouwde compagnon de route voor al hun mensenzaken. Wij bieden hen met een unieke, geïntegreerde dienstverlening op elk moment de passende ondersteuning: van bij de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een hr- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doet Liantis zowel digitaal als op één van haar 60 locaties in België.

Op dit moment ondersteunt Liantis op deze manier al meer dan 232.000 zelfstandige ondernemers en 67.500 werkgevers in ons land.

Voor meer informatie surf naar: liantis.be.

Als vertrouwde partner die de klant hoogstaande dienstverlening wil bieden, weet Liantis dat competente, gedreven en jobgelukkige medewerkers absoluut het verschil maken. Als moderne en dynamische werkgever bouwen we elke dag aan een hedendaags, resultaatgericht en flexibel hr-beleid dat onze medewerkers centraal stelt. We leggen de nadruk op groei, ontwikkeling en welzijn en dragen met ons duurzaam mobiliteitsbeleid bij aan een groenere toekomst. We gaan als organisatie immers voor de lange termijn, in een wereld die elke dag sneller evolueert. Daarom staan we voortdurend open voor verandering en voor opportuniteiten voor verbetering, voor bijleren en groeien in alles wat we doen.

We zijn minder onderweg. Door onder meer onze policy rond telewerk en onze digitale meetings verminderen we het aantal verplaatsingen.

We werken elke dag aan een mensgericht en duurzaam beleid. Als mensgerichte organisatie pur sang ligt onze focus op het vergroten van het ‘jobgeluk’ en de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Het is onze missie om mensen op elk moment in hun loopbaan te laten schitteren in hun job. Door resultaatgericht werken te erkennen en te waarderen, motiveren we hen om tot het uiterste te gaan voor onze klant. We zetten volop in op uitgebreide opleidingskansen en het bevorderen van een open bedrijfscultuur. Zo kijken we vooral naar wat iemand in zijn mars heeft (talent, houding en potentieel).

We zetten in op duurzame mobiliteit. We zetten medewerkers aan om bewuste keuze te maken rond mobiliteit en bieden onder andere een fietsvergoeding voor iedereen die met de fiets naar het werk komt, een toegankelijk aanbod voor een leasefiets via ons flexplan, een elektrische loonruilwagens, … Ook als organisatie schakelen we volop over naar een 100% elektrisch bedrijfswagenpark.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

liantis liantis liantis liantis liantis

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER