Nationale Loterij: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

De Nationale Loterij maakt al meer dan 87 jaar deel uit van heel veel levens. We laten onze spelers dromen. Bovendien zijn wij in de wereld van de kansspelen de enige spelaanbieder die van nature verantwoord is door haar uniek model: veel spelers die af en toe meespelen voor een bescheiden inzet en 100% van de winst die terugvloeit naar de hele samenleving. Wij zijn hiermee in België het bedrijf met het meest sociale model. Net zoals onze spelers dragen onze 430 medewerkers bij aan ontelbare projecten en initiatieven die een groot verschil maken in onze samenleving. Daar zijn we terecht met z’n allen heel trots op.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Duurzaamheid is de drijvende kracht achter alles wat we doen bij de Nationale Loterij. Zo spannen we ons ook actief in om onze mobiliteit groener te maken. We zijn ervan overtuigd dat dit het welzijn van onze medewerkers verbetert. Minder filestress, meer bewegen of gewoon: elke dag met meer enthousiasme naar het werk komen.

Bij de Nationale Loterij zijn flexibiliteit en autonomie erg belangrijk. Onze medewerkers kunnen hybride werken en hebben flexibele werktijden.

We zijn ons bewust van de klimaatuitdagingen en werken hard aan het verminderen van onze CO2-uitstoot volgens wetenschappelijk onderbouwde doelstellingen. Tegen 2030 willen we ons wagenpark volledig elektrificeren. Vanaf 2024 sluiten we ons aan bij het federale mobiliteitsbudget en bieden we onze medewerkers via een app en ons cafetariaplan veelzijdige, flexibele en duurzame opties aan voor woon-werkverkeer. We promoten ook actief het gebruik van de fiets. We stellen bedrijfsfietsen beschikbaar voor korte ritten tussen onze kantoren in Brussel. Onze medewerkers kunnen een fiets leasen via het cafetariaplan of aanspraak maken op een fietsvergoeding voor de woon-werk km.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

loterij loterij loterij loterij loterij

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER