QbD Group: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

De QbD Group is een kennisorganisatie die bedrijven in de life science industrie helpt om hun producten en/of therapieën kwalitatief en veilig op de markt te brengen.

Wij hebben een brede en diepgaande expertise in onder meer het klinische luik, kwaliteitsmanagement, validatie, regulatory affairs, softwareservices en -oplossingen en business & communications services.

Die zetten we in om onze klanten te begeleiden in de volledige levenscyclus van hun product, van R&D tot distributie. Zo bieden we een enorme meerwaarde in hun traject van idee tot patiënt en kunnen onze klanten zich focussen op hun core business.

Wereldwijd hebben wij meer dan 600 consultants in Nederland, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, het VK, Zwitserland, Mexico, Colombia en de VS. Ons “DNA” bestaat uit 4 kernwaarden die we steeds centraal plaatsen in alles wat we doen: ‘Joy’, ‘Partnership’, ‘Extra Mile’ en ‘Getting things done’.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Als kennisorganisatie zijn we sterk afhankelijk van onze collega’s en hun expertise. Hoe beter zij zich in hun vel voelen, hoe beter we onze diensten kunnen garanderen en ontwikkelen. Geëngageerde medewerkers komen nu eenmaal energieker, productiever en loyaler voor de dag. Daarom zetten we bijzonder sterk in op de verbondenheid en connectie binnen onze groeiende organisatie.

Werken aan betrokkenheid en verbondenheid begint vaak al vóór nieuwe collega’s effectief starten binnen de QbD Group. QbD’s employer brand, sollicitatieproces en de contractondertekening leggen daarbij de eerste kiemen. Ons onboardingsproces zorgt voor verdere verankering.

Dag in dag uit werken we aan initiatieven om dit engagement levendig te houden. Niet alleen voor nieuwe collega’s, ook voor wie al langere tijd in dienst is. Onze teamevents, platformen en ons feedbackproces spelen hierin een belangrijke rol. Zij geven onze collega's een stem binnen de organisatie.

De QbD Group ondergaat op dit moment een sterke groeifase. Vroeger was QbD een warm nest waarin iedereen elkaar kende, en de connectie en verbondenheid vanzelf ontstonden. In onze groeiende organisatie is dat echter niet meer zo vanzelfsprekend. Daarom hebben we dit jaar sterk ingezet op events organiseren in kleinere, intiemere groepen. Onze grootschalige evenementen, zoals het QbD Weekend of de end-of-year drink, vormen vaak een drempel als je niemand kent. Daarom was het hoog tijd om onze QbD’ers opnieuw samen te brengen in kleinere kringen, zodat deze drempel verdwijnt en ze op een comfortabele manier in een meer intieme setting hun interne netwerk kunnen uitbreiden.

Het afgelopen jaar hebben we tal van evenementen georganiseerd, waarbij ons hoofdkantoor vaak een drijvende kracht was voor deze verbondenheid:

• Zomerse afterwork bijeenkomsten op diverse locaties, georganiseerd door onze Ambassadors
• ‘Speedy QbDates’ georganiseerd door de Ambassadors
• Sport events
• Division drinks
• Feasty Fridays (1 keer per maand organiseren we op vrijdag een heerlijk feestmaal op ons hoofdkantoor. Van Thais eten, pizza tot sushi of pasta)
• Soup Fridays (Elke maand steunen wij SOEP!E van KATR!NAHOF een non-profitorganisatie die kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking ondersteunt)
• ….

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, en we zullen in 2024 zeker doorgaan met het uitbreiden van dergelijke events aangezien zij heel positief onthaald werden. Ons hoofdkantoor willen we graag positioneren als een plek van connectie en verbondenheid. Neem gerust een kijkje binnen ons HQ via de video hieronder.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE


QbD QbD QbD QbD QbD

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER