Securex: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Al meer dan 115 jaar helpt Securex haar klanten en medewerkers om te schitteren in hun professioneel leven. Elke dag zetten onze collega’s zich dan ook in om ondernemers en werkgevers te ondersteunen in hun professionele activiteiten.

Wij bieden deze ondernemers en werkgevers het meest uitgebreide dienstenaanbod op de markt: Ondernemingsloket, Sociaal Verzekeringsfonds, Sociaal Secretariaat, Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk, Verzekeringen, HR consulting en Medische Controle. Zo kunnen we onze klanten helpen in elk stadium van hun ondernemerschap en in de uitbouw van hun personeelsbeleid.

Securex is actief in 5 Europese landen en heeft de ambitie om deze internationale aanwezigheid te blijven uitbreiden.

Voor meer informatie, surf naar www.securex.be.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Bij Securex draagt elke werknemer bij tot het succes van onze klanten. Elke dag zetten onze 1.700 medewerkers zich in om ondernemers en werkgevers te ondersteunen in hun professionele activiteiten. Het is onze missie om onze medewerkers te laten schitteren in hun job! Dat begint bij een efficiënte onboarding. Doorheen de verdere loopbaan zitten onze medewerker zelf aan het stuur van hun persoonlijke groei via uitgebreide opleidingskansen, interne mobiliteit en allerhande projecten.

In onze werkorganisatie willen we een flexibele werkgever zijn en onze medewerkers een dynamische en hybride werkomgeving bieden. Onze collega’s combineren werken op kantoor met thuiswerken, afhankelijk van de behoeften van klanten, het team en hun eigen voorkeuren en organisatie. Deze manier van werken is een hefboom om de ervaring van onze klanten en medewerkers te versterken en te personaliseren. Het kristalliseert zich in team afspraken waarin elk team samen zorgt voor evenwichtige akkoorden en een goeie en hechte samenwerking in de hybride context (mensgericht hybride werken).

Het is ook een katalysator voor een duurzamer beleid op vlak van mobiliteit, nl. zich gerichter verplaatsen naar de werkplek (minder onderweg). De werkplek krijgt daardoor een meer uitgesproken functie als plaats om te connecteren, samen te werken, samen te leren en creatief te werk te gaan.

Ook dit jaar konden al onze medewerkers deelnemen aan strategiesessies om te bespreken wat er beter kan en hoe we op een duurzame manier aan onze toekomst kunnen bouwen. Dankzij de behaalde resultaten geeft Securex nu verder vorm aan de verdere groeistrategie. We zijn ervan overtuigd dat we door de dialoog aan te gaan en elke werknemer in ons verhaal te betrekken, samenbouwen aan een duurzame toekomst.

Kiezen voor Securex is kiezen voor een duurzame werkgever, bedrijf en partner.

ONTDEK ONZE ORGANISATIESecurex Securex Securex Securex Securex Securex Securex Securex

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER