Telenet: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Technologie evolueert razendsnel. Bij Telenet volgen we dat tempo niet zomaar; in al ons enthousiasme we drijven het nog op. Bovendien zijn we mee met de veranderende verwachtingen van onze klanten én onze mensen. We helpen dus niet alleen consumenten om voorop te lopen; we moedigen ook jou aan om kansen te grijpen en te blijven veranderen. We koesteren je talenten en respecteren je imperfecties, in een omgeving die we zo veel mogelijk aanpassen aan wat jij nodig hebt. Zodat je kunt zijn wie je bent of wilt worden. Van initiatieven rond inclusie en wellbeing tot telewerkopties en people managers: bij Telenet mag iedereen zich ontplooien, elk op zijn manier. Dat geeft een dynamiek die de dingen in beweging zet en waarmee we alles voor mekaar krijgen. Voor jou, en voor mekaar.

Zo zijn we klaar voor morgen. Wat er ook op ons pad komt.

Voor meer informatie, surf naar careers.telenet.be

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Groeien in een bedrijf dat steeds in beweging is
Elk jaar komen er bij Telenet Group zo’n driehonderd nieuwe jobs bij. De helft daarvan gaat naar eigen medewerkers. Dat Telenet intern doorgroeien erg belangrijk vindt, staat dus als een paal boven water. Telenet past zich voortdurend aan de veranderende wereld aan en wil dat hun medewerkers kunnen meegroeien. Een gedeelde verantwoordelijkheid – iets wat we doen voor mekaar.

Learning Weeks
Vijf weken waarin Telenet-medewerkers heel gericht hun horizon verbreden. Keynotes over leren en leersessies rond diverse thema’s. Een GROW-village waarin de verschillende afdelingen zich voorstellen en je een beeld geven van de groeikansen bij Telenet. En die zijn er plenty.

De Learning Weeks zorgen voor een frisse bries binnen de organisatie. Vrijblijvende learnings mogen dan voor velen nieuw zijn, wie er volgt, raakt duidelijk geïnspireerd om zich verder te verdiepen. De ruime meerderheid krijgt een duidelijk(er) zicht op hun groeikansen en wil die ook grijpen.

Switch Internships
Op de Switch stage schreef Tony Amegbedji zich vorig jaar in. Hij voelde dat hij binnen Telenet meer kon doen dan wat hij deed. Tijdens die stage ontdekte Tony wat er binnen het bedrijf mogelijk was, maar hij ontdekte vooral dat hij horizontaal wou groeien, veel meer dan verticaal.

Switch was dan ook de gedroomde zijstap. Nu is hij Digital Content Coördinator. Alles wat bezoekers zien gebeuren op telenet.be, is het werk van Tony en zijn collega’s. Een intensief en boeiend programma tijdens de stage en trainingen. Maar zijn richting heeft Tony nu wel gevonden.

Expedition T
Het online platform Expedition T geeft de medewerkers van Telenet een helder zicht op hun sterktes en ambities. Dit zorgt tegelijk voor een heel duidelijk beeld van de diverse talenten die Telenet in huis heeft. En dat die talenten het puur professionele overstijgen, bewees de muzikale show van het spontaan gegroeide Telenetkoor met uitsluitend collega’s, van bas tot sopraan.

Toch geen zangtalent? Geen probleem!
Nog een opmerkelijk initiatief binnen Expedition T, is het Apollo-project. Perfect voor iedereen die Telenet wil helpen innoveren en zelf ook bijleren. Een groepstraining zet je in gang om samen met je teamgenoten een innovatieproject uit te werken. De presentatie aan het directiecomité vormt het hoogtepunt.

Collega’s met extraveel ambitie en die (nog) sneller willen groeien, de ‘accelerators’, vinden bij Telenet tal van persoonlijke trajecten, met assessments en bootcamps die een uniek groeipad mogelijk maken.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER