The Digitals: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Wij zijn The Digitals. Een full service digital agency gedreven door vooruitgang.

We werken met geïntegreerde klantenteams en bieden een brede set van diensten aan. Dat doen we met één kernvisie: data-gedreven met een duurzame, positieve mindset.

Onze meer dan 100 medewerkers delen allemaal hetzelfde DNA:

Bevlogen door feiten en data
The Digitals bereiken resultaten voor klanten, gebaseerd op data en wetenschap. We laten ons niet leiden door buikgevoel, maar door bewezen feiten. Daardoor bereiken we een ongeëvenaard niveau in effectiviteit.

Gedreven door uitdagingen
We zijn enorm gedreven en gepassioneerd door het verbeteren van jouw situatie. Heb jij een idee of een uitdaging? Wij gaan die helder maken en aanscherpen. We gooien er onze teams tegenaan, die met creatieve workshops en strategisch gedreven meetings een oplossing zoeken voor je uitdaging.

Geïntegreerde teams
The Digitals zijn stuk voor stuk experts die verschillende competenties bundelen in coherente en efficiënte projectteams. We bedienen klanten vanuit locaties in verschillende Europese steden.

Duurzaamheid
We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. We streven naar voordelige, duurzame relaties. Onze digitale oplossingen werpen vruchten af, op korte én lange termijn. Onze eigen investeringen kiezen we zorgvuldig, samen met partners die dezelfde waarden delen.

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Als rasechte digitals zat een keertje thuiswerken natuurlijk al langer in onze werking ingebakken. Toch stelden zich na lange periodes van permanent thuiswerk nieuwe uitdagingen.

• Hoe verenigen we de noden van het bedrijf met de verlangens van onze teams?
• Hoe zorgen we voor voldoende verbondenheid? Deel uitmaken van onze familie is al jarenlang een hoeksteen van ons HR-beleid.
• Hoe zorgen we ervoor dat onze werkplek zo ingericht is dat ze aantrekkelijk blijft nu onze manier van werken met vele online & hybride meetings zo veranderd is.

The Digitals wil duurzaam zijn op alle vlakken. Niet alleen in de relaties die we uitbouwen met onze klanten en partners, maar zeker ook met onze collega’s.

Want, zo gaat het gezegde, wie goed doet, goed ontmoet. We geloven heel sterk in de positieve kracht die uitgaat van mensen die zich goed in hun vel voelen, en samen werken aan een gemeenschappelijk doel.

Daarom hechten we zoveel belang aan het welzijn van onze mensen en blijven we hier ook de komende jaren verder op inzetten.

Een full service digital agency?
We organiseren The Digitals op een doeltreffende, efficiënte manier. We werken op twee niveau's, waar we elke skill optimaal benutten.

1. Strategie, management en projectbegeleiding vind je op het groepsniveau terug. Hier doen we ook aan kennisdeling en werken we aan een centrale klantenbegeleiding.

2. Daaronder vind je specifieke kerncompetenties terug. Dat geeft getalenteerde Digitals de kans om focus te leggen op wat ze graag doen, en daarin nieuw talent aan te trekken.

digitals

Als expert binnen een van onze deelbedrijven kom je terecht in relatief kleine teams met een heel grote autonomie. Zo heb je de wendbaarheid die je terugvindt in kleinere organisaties én de slagkracht van een matuur bedrijf.

ONTDEK ONZE ORGANISATIEDeel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER