Traject: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

Op weg naar duurzame mobiliteit
Onze klanten zijn bedrijven, organisaties, steden en gemeenten die willen bouwen aan een duurzame toekomst. We geven mobiliteit een nieuwe plek in onze samenleving aan de hand van advies en dienstverlening op maat.

Wat doen we dan?
We willen de wereld veranderen door de mobiliteit te veranderen. We helpen bedrijven en overheden bij het uitdenken en uitwerken van hun mobiliteitsstrategie. We vertrekken daarbij van onze eigen waarden en streven naar maximale duurzaamheid.

Ons multidisciplinair team buigt zich over diverse mobiliteitsvraagstukken. Onze collega-experten beschikken over jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis.

We willen bovenal het mobiliteitslandschap veranderen door denkpatronen te veranderen. We zijn change managers, die streven naar mental én modal shift.

Wat ons baanbrekende werkgever maakt?

Onze collega’s zijn ons grootste kapitaal. We zetten resoluut in op welzijn, flexibiliteit en connectie. We nemen onze collega's jaarlijks mee op T-Days, een welverdiende teambuilding en we hebben een goedgevulde eventkalender waarop zowel opleidingen als ontspanning gepland staan om voldoende verbinding te creëren.

Gezien onze core business verplaatsen onze collega’s zich bijna uitsluitend op een duurzame manier en zit plaatsonafhankelijk werken verankerd in onze organisatie.

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

Traject

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER