Wortell: Baanbrekende Werkgever '24

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

We empower people since 1997
Wortell helpt organisaties om in hun veranderende bedrijfsomgeving steeds voorop te lopen door slimme inzet van nieuwe Microsoft technologie. We weten hoe groot de impact kan zijn van nieuwe software en systemen op de werkvloer. Daarom begeleiden we onze klanten door het hele proces: van advies, implementatie, wegwijs maken van de eindgebruikers tot en met zorgeloos beheer.

Wij maken organisaties klaar voor de digitale uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat. Steeds weer een avontuur. Daag ons vooral uit, daar houden we van.

Wortell is in 1997 opgericht en heeft een hoofdkantoor in Lijnden, nabij Amsterdam. In de Nederlandse tak zijn ongeveer 450 werknemers actief. Wortell Belgium zag het levenslicht in 2021 door de aansluiting van Synergics bij de Wortell Groep. Synergics ontstond in 2006 en gaat nu door het leven als Wortell Belgium met een 80 werknemers in dienst. Samen staat de teller dus op 500 medewerkers op locaties in Beringen, Zaventem, Gent, Eindhoven, Gouda, Huizen en Lijnden.

Voor meer informatie, surf naar www.wortell.be

Wat maakt ons een Baanbrekende Werkgever?

Bij Wortell staan onze mensen op nummer één. Ons motto, 'We empower people', geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers. Stappen die we in het verleden hadden gezet als bedrijf om de medewerkers in hun kracht te zetten leken naadloos aan te sluiten bij de doelstelling van ‘de baanbrekende werkgever’.

Als cloud-bedrijf zette we al jaren sterk in op tijd- en plaatsonafhankelijk werken. We practice what we preach! Het was tijdens de eerste Lockdown in 2020 dan ook geen moeilijke opdracht om full telewerken te implementeren. Bij Wortell was iedereen er al mee vertrouwd. Daarnaast hebben meerdere onderzoeken al aangetoond dat telewerk ook de stress op afstand houdt. Waarom zouden we de overstap dus niet maken?

Maar bovenal geloven we steeds in de kracht van een menselijk bedrijf. We vragen soms veel, maar geven minstens zoveel terug. Daarnaast erkennen we dat geen twee personen dezelfde zijn. Iedereen gaat op zoek naar zijn eigen smaak in zijn job en bij ons krijg je de kans om een groot deel van je job flexibel in te plannen op basis van individuele noden.

En wist je dat ons wagenpark tegen eind 2023 volledig groen zal zijn? Wortell Belgium neemt dan uitsluitend elektrische voertuigen in gebruik. En we kunnen alleen maar hopen dat vele andere werkgevers ons voorbeeld volgen.

De kunst om zoiets bol te werken? Dat is vertrouwen in je medewerkers en kijken naar de resultaten, en niet louter naar de aanwezigheid. En goede digitale oplossingen natuurlijk, het DNA van onze organisatie. Zin gekregen om te werken voor een baanbrekende werkgever? Bekijk onze openstaande vacatures, en waag je kans!

ONTDEK ONZE ORGANISATIE

wortell wortell wortell

Deel deze organisatie
LinkedIn Facebook Twitter

JOIN THE MOVEMENT!

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

WORD EEN BAANBREKENDE WERKGEVER